Dag 22 Rustdag #2

Door Jan Mochel - A long time ago

We stonden dit keer op een normale vakantietijd op. Negen uur.

We aten bammetjes en keken CBS, waarna ik de blog in klad bijwerkte, nog steeds geen wifi, ik zet ´m thuis wel helemaal klaar on-line, en terwijl Marion een boek las.

Ochtensshow `Good Morning Boston´, kookshow Raechel, Let´s Make a Deal en The wheel of Fortune passeerden tot het nieuws van 12.00 uur. Hierin uiteraard weer verering voor de slachtoffers en de gedode en de verwonde agent en verder menig triviaal nieuwtje.

En reclames, veel reclames. Met intervallen van niet meer dan een minuut of negen. En die commercial blokken duren ook niet langer dan een á twee minuten. Je moet wel ff doorplassen, anders mis je toch wat essentieels.

Overstromingen in het Mid-westen bevochtigen het beeld. Evenals de mlawine, die een groot aantal wintersporters in de buurt van Denver bedolven heeft.

Op METV, Memorable Entertainment TV, afleveringen van de ‘oude’ Hawai 5 ‘O, gevolgd door Gunsmoke en Bonanza.

Buiten worden met een mini en met een maxi-shovel tegenelkaar geplaatst de bijeen geblazen bladeren opgepakt. Ja, zo kan het ook.

Op retroTV zwart-wit speelfilms.

Verder buiten een ovaal vormig 15-20 cm groot spechtenhol en verderop een uil op een tak. De uil, maar misschien ook de specht, worden weggeschrikt door mijn zoveelste niesaanval.

Ook op METV een aflevering van de Saint, Simon Templar in zwart-wit met in de hoofdrol Roger Moore.

Ik houd me angstvallig binnen. “Ik beh bekoude”. En dat in het kwadraat.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan