12 juni: Banff.

Door Wamski van Chigago naar Las Vegas. - 14-06-2013 00:37 Om zes uur al wakker, en ja het zag er goed uit. Koffie zetten, ontbijten, douchen en op weg naar Sunshine Meadows. Om negen uur reden we in Banff weg zodat we de bus van tien uur konden halen die ons van het skistation naar de Meadows zou brengen. We draaide van de Highway af richting skilift en toen we een bocht omgingen zagen we daar onze eerste beer. Een bruine, helaas wij werden ook gespot dus weg was hij/zij. Op de parking bij de lift stonden wel erg weinig auto's dat was wel opvallend. Na enig zoeken en onderzoeken kwamen we er achter dat de bussen pas een week later reden, pech gehad. Terug naar Banff en eerst maar bij het deftige Spring hotel cappuccino gedronken. We besloten de Spray River trail te lopen voor zover het ging. Helemaal gelopen hebben we hem niet, maar het leuk en lekker geluncht aan de River, maar Bernardien geen beer deze keer. Daarna naar Bow Falls en toen internetten bij Starbucks. Dat viel tegen want de foto' s kreeg ik wel verstuurd maar de rest niet. Affijn dat komt morgen dan wel weer als we bij Lake Louise zijn.

Reacties

Monique 14-06-2013 16:33 {{button-13254}}

Berichtje voor paps:
Daphne heeft een paar fijne dagen bij Elkie gehad. Terug in Baarn lag jouw kaart in de bus waar zij heel blij mee was. Morgen vertrekt zij vroeg voor haar trip naar Duitsland.
Zoals Christa al vertelde zijn wij in Eemnes geweest. Wat zij niet vertelde was dat de allerlekkerste cappucino van de wereld in Eemnes gemaakt wordt en wel door Christa. Het is mij dus een raadsel waarom jullie voor een cappucino helemaal naar Banf moeten reizen ;-)
Zondag gaan we naar Paul en Jen in de caravan.
Nog veel reisplezier, het is geweldig om op deze manier mee te kunnen genieten van julllie reis.
Doe mijn hartelijke groeten aan Nita en haar gezin.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan