14juni: Lake Louse - Golden.

Door Wamski van Chigago naar Las Vegas. - A long time ago Na de relatief stralende dag van gister ziet het er voor vandaag niet goed uit. Ons plan vandaag is naar Columbian Icefield te rijden en onderweg bij een aantal bijzondere plekken te stoppen. Eenmaal goed op weg kregen we te maken met veel wegwerkzaamheden en een auto die af en toe raar deed. Als dat maar goed gaat zeiden we tegen elkaar, maar het ging dus niet goed. Tussen Field en Golden stopte de camper ermee. Toen bleek ook nog dat ik de verkeerde afslag genomen maar ja het leed was al geleden. Geen telefoonbereik, het enige was iemand aan te houden om voor ons te bellen met de verhuurder. Maar ook die had geen connection maar deze Australier was bereid me mee te nemen naar Golden. Omdat we de camper niet zo direct langs de highway durfde achter te laten bleef Ger paraat Bij een tankstation werd ik afgezet en toen de verhuurder gebeld. Die ging aan de slag en belde na een uurtje dat er een berger onderweg was. Toen met de taxi terug naar de camper. Tot mijn verbazing startte de motor weer. Vrij snel kwam de berger en we besloten dat ik achter hem aan zou rijden terug naar Canmore bij Banff. Na twintig kilometer gaf hij echter aan dat we in opdracht terug gingen naar Golden, dat minder ver weg was. Tot dat moment reed de camper weer prima, maar amper onderweg naar Golden begon het gestotter weer en schee de motor er weer mee uit. Dus toch maar op de bergwagen getakeld, en naar de garage in Golden. Het is nu in de avond en we zijn er nog steeds. De preciese oorzaak is nog niet gevonden en morgenvroeg gaan ze verder. Intussen zijn we natuurlijk in de clinch met de verhuurder, Canadream, om zo snel mogelijk een vervangende camper te krijgen. Zij willen echter eerst het onderzoek morgenvroeg afwachten en daar nemen wij natuurlijk geen genoegen mee. We overnachten in de camper bij de garage, de eigenaar stelde ons een auto beschikbaar om Down Town te gaan. We zitten nu bij de Macc,onze Canada Dream is even verstoord maar we hebben lol en maken er het beste van. Wordt vervolgd!

Reacties

bernardien A long time ago

Het humeur lijdt er niet onder begrijp ik en het leidt wel tot vermakelijke ontwikkelingen en improvisaties.Ook hier jaagt het onstuimige weer me weg bij tuin en weg werkzaamheden.
groet en geniet er nog even van..
Bernardien

Marianne A long time ago

Een feest der herkenning: moet geweldig zijn alles weer te zien. Het weertype levert in ieder geval hele mooie luchten op: ieder nadeel heeft...
Over onstuimig gesproken. Gisteren in A'foort bij Gezien: op de markt vlogen de kramen de lucht in!
Goede reis verder.

gezien A long time ago

alles komt goed...

Ivon A long time ago

Het is wat met de campertjes hè Wim? :-). Hopelijk is ie snel gefikst.

Pascal A long time ago

Hallo broertjes. Even een heel aantal dagen moeten bijlezen en meebeleven. Het blijft een prachtig avontuur. Apart vaderdagcadeau zo'n kapotte camper 😃. Maar enige ervaring heb je wel met campers met een eigen willetje toch. Hopelijk weer snel op weg met een andere en verder genieten. Groetjes!

Paul A long time ago

Hoi paps en oom Wim; tja, wat een pech, maar als dat allas is wat tegezit, hebben jullie hopelijk niet al te veel te klagen. En jullie hebben dit toch maar weer mooi als ervaring en herinnering in 'the pocket'. waarschijnlijk kunnen jullie er over een tijdje hartelijk over lachen en op terugkijken.

Veel plezier en voor zowel Ger als Wim: een prettige vaderdag gewenst of wat er nog van over is.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!