Vliegveld

Door M.B. Mulder - A long time ago Tijd om een laatste blog te schrijven. We wachten bij gate D52 op onze boarding oproep. Laatste deel van de reis is begonnen namelijk de terugreis naar Hengelo. Wat is er dan nog te melden in deze laatste blog? Dat we hebben genoten van San Francisco is al meermalen gezegd en dat we hebben ontdekt dat wij zeer zeker wel van rondreizen houden maar dit niet kamperend willen doen mag ook duidelijk zijn!! Dat we onder de indruk zijn van al het natuurschoon, van het knusse Williams en de authentieke route 66. Dat het wegdek van de wegen in de USA abominabel is en geadopteerd kan worden. De afgelopen weken hebben we alle belevenissen gedeeld in woord en beeld. Dan toch hier een laatste woord voor alle leuke mensen die we onderweg hebben ontmoet: vriendelijke visserman in San Francisco, behulpzame pompbediende bij onze eerste keer tanken met de camper. Lieve beheerders van onze allereerste RV campground en ook onze behulpzame buum daar. Onze taxichauffeur in Las Vegas die ontdekte dat we onze paspoorten en reispapieren in zijn taxi vergaten en snel nog even terug kwam brengen! Wauw wat een opluchting .... En ook vanmorgen troffen we een bij onder exemplaar in de categorie taxichauffeur .... 6:00 en hyperdepiep! Vermakelijk gesprek over de dollar, euro, dat Ierland een eiland is en dat Holland en Nederland hetzelfde land zijn :-) Een woord voor deze leuke mensen bij deze. En nu, 5 min voor boarding een woord aan alle trouwe volgers : dank voor jullie belangstelling Groetjes Mark en Elmira

Reacties

karen A long time ago

jammer zeg, nu moet ik jullie avonturen missen tijdens mn koppie koffie!!!!!!!!
goede reis

Luuk A long time ago

We hebben genoten van jullie verhalen en fotos. Goede reis terug !!!!!! :-)

lia A long time ago

Het was super jullie te volgen ! heel benieuwd naar alle foto's / verhalen ,tot gauw fijne reis!!.

Susan A long time ago

Hoi Mark en Elmira,
jullie kennen me niet. Volgend jaar staat voor ons gezin ook een camperreis gepland. al geboekt bij Tioga :)
Vanuit Limburg: bedankt voor jullie verhalen. leuk om te volgen. nog veel nagenieten voor jullie. groet, Susan

MJ A long time ago

Hey reizigers

Ik denk dat jullie ondertussen al weer in ons kikkerlandje zijn gearriveerd. K hoop dat jullie een goede reis hadden. Ook k heb met veel plezier jullie verhalen gelezen!!!! Mier, snel een x bijkletsen met Peet!!! Heel veel succes met de jetlag en met nagenieten!!!

X

inge gerberink A long time ago

leuke verhalen in jullie reisverslagen.
Hebben jullie alweer een volgend vakantie plan klaar liggen.
Ik wacht met spanning af.
Fijn dat je weer terug bent.
Fijn weekend samen gewenst.

Elmira Mulder A long time ago

Hoi Susan,

Mark en ik wensen jou en je gezin een super inspirerende en betovernede reis door USA.

Tip: als je niet in het hoogseizoen gaat maar net als wij in september is het echt niet nodig om vooraf campgrounds te boeken. En als jullie de Grand Canyon aandoen, ga vooral naar het stadje Williams. En als je naar Bryve Canyon gaat boek dan je slaapplek in Kanab. Een schitteredn plaatsje net voor Bryce. Rij van Kanab naar Bryce en parkeer je kar gratis op een grote parkeerplaats net na Ruby's. Neem daar de shuttle de Canyon in.
En heb je geen kampeer en amper ervaring, ruil dan de camper om voor een luxe wagen en zoek de leukste hotels/motels en B&B...in de leukste kleine plaatsjes. Wat je onderweg tegenkomst is minstens zo mooi als alle nationale parken.

Geniet!!
Groetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!