We zijn in Banff

Door Yvonne van Tellingen - A long time ago

INmiddels zijn we alweer 2 dagen in Canada. Na een rustige vlucht met de KLM nonstop naar Calgary, hebben we de auto gehaald en naar het hotel gereden voor de 1e overnachting. Helaas was er een weg afgesloten waardoor onze routebeschrijving van Google Maps niet meer klopte. Beetje sightseeing Calgary dus in de regen, en na het vragen toch nog vlot bij het hotel. 's Avonds bij Nandos gegeten en niet zo laat naar bed, want je bent toch wel 20 uur op inmiddels.

Gistermorgen vroeg Calgary verlaten. Een vriendelijke Canadees heeft voor ons uit gereden naar de Highway, ging toch die kant op, super. We waren dus al om 10.30 uur hier in Banff, kamer nog niet beschikbaar, dus eerst maar eens wat rondgekeken en gereden, toen was het nog droog. Het is een heel leuk toeristisch plaatsje, wat echt wel aan die Oostenrijkse wintersportplaatsen doet denken, met de Rockies op de achtergrond, met sneeuw.

Ik zit dit berichtje nu op de bibliotheek te typen, want het hotel heeft geen gastencomputer meer. Nu gaan we eerst even een bakkie doen, en richting Vermillion Lakes om misschien wat wild te scoren. De score staat op 5 herten gisteren. Wordt vervolgd.

 

Reacties

Jannie van Breene A long time ago

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Leuk verslag tot nu toe. Ben benieuwd naar de rest!

Anneke Hoogeduin A long time ago

Ik wilde je nog mailen voor je weg ging maar was net zelf terug dus even druk he met de rotzooi opruimen.Ik hoop dat jullie niet zoveel regen krijgen als wij en we wensen jullie nog veel plezier. Groetjes

Sabrina & Omnia A long time ago


Hoi Yvonne,

Dit klinkt als een goede start. Wel ontzettend leuk om te lezen. 5 herten en we gaan nog voor de beren :)
Groetjes

Arnold en Annie A long time ago

Inmiddels al enkele dagen in zonnige zuid Frankrijk.

Caravan bijna schoon en dan lekker relaxen aan het strand
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!