eindstation Vancouver

Door Yvonne van Tellingen - A long time ago

Iedereen bedankt voor de reacties. Hebben we het niet voor niets gedaan. Heb nu nog maar 7 min op de computer van de Library.

Zijn gisteren overgevaren naar Vancouver en voor 2 dagen de Hop on Hop off bus. Kun je lekker achterover leunen en uitstappen waar je wilt. Vandaag dus oa Stanley Park. Morgen verder.

Voor de collega's: in Victoria een supermarkt met oa Gouda's Glorie, Marne mosterd, wat een giller, denk via AH want dat verkopen ze ook, moest ik toch even kwijt, fotos genomen als bewijs.

Groeten van ons beiden


 

Reacties

Marja Boel A long time ago

Morgen terugreis naar Holland en ik hoop dat jullie uiteindelijk kunnen terugkijken op een fijne vakantie, want je woorden waren niet altijd zo positief vond ik. Ik/wij wensen jullie een veilige vlucht toe en een welkom THUIS. Tot ziens/hoors. Als je zo ver bent dan meld je je maar weer.
vr. groet Marja.

Marja Boel A long time ago

Even melden dat er zo-even iets mis ging. Ik heb mij per ongeluk van de mailingslijst laten afschrijven. Groet Marja

gerda A long time ago

Ik hoop dat jullie toch op een mooie reis terug kijken .en een hele goede terug reis zullen hebben. ik hoor van jullie groetjes

Margot de Wit A long time ago

Ik hoop dat jullie een mooie reis gemaakt hebt, al was het niet helemaal wat je ervan verwachtte. Jullie hebben gewoon teveel reiservaring, al zoveel gezien.:-) Ben benieuwd naar de foto's. Groetjes.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!