Key West

Door Jan en Kitty - A long time ago

22 September
De lucht ziet er redelijk uit vandaag dus gaan we naar het strand. Je schijnt daar goed te kunnen snorkelen volgens Luuk (en hij kan het weten!)
Eerst maar de zee in, Jan komt er al snel weer uit; hij is gebeten door een kwal.
Ik laat me niet kennen ga er ook in, maar ojee, au, dat doet gemeen zeer; ook ik word gebeten en niet zo'n beetje ook. M'n rug zit onder de dikke rode bulten en het doet zeer ook! Ik ga er niet meer in, het is heerlijk om op een bedje te liggen en te genieten van de zon, de mooie kleuren van de zee en een boek. Er staat een lekker windje, helemaal top hier.
Na 14.00 begint het echt te waaien en er komt een donkere lucht aan, we horen het donderen en we besluiten om naar het hotel te gaan.
Daar aangekomem blijkt het allemaal wel mee te vallen en gaan bij het zwembad liggen. Ineens zie ik terwijl ik in het bad lig iets groens aan komen lopen, het blijkt een leguaan te zijn en niet zo'n kleintje ook, hij is zeker 1 meter lang. Hij woont in de palmboom bij het zwembad, waar hij een nest heeft ( later zien we nog een kleintje). Wat een bijzonder beest!
Om 17.00 gaan we naar DownTown, we lopen langs de haven en we drinken een cocktail terwijl er een bandje speelt. Op het plein is er veel vertier, straattheater met een paar lenige gasten die het publiek goed vermaken.
Jammer genoeg zien we de zon niet ondergaan; het is bewolkt en we zien lichtflitsen in de verte, het blijft wel droog en warm.
We gaan ergens buiten op een terras lekker eten, het was een heerlijke dag en het is jammer dat we Key West morgen gaan verlaten.
Op naar Miami.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan