dag 1 vermoeid maar voldaan

Door H. Schröder - A long time ago

Eindelijk zijn we dan in Amerika. Een bijzonder goede vlucht gehad.

Zo graag dat we altijd naar Border Security kijken, zo leuk om het eens mee te maken. Want jahoor, wij mochten een extra ommetje maken om te checken of we echt geen voedselwaren mee hadden genomen. En natuurlijk hadden we de boel goed verzorgd.  Vlucht duurde lang, maar vond het wel meevallen. Heerlijk een boek gelezen, dus kwam de tijd wel door. We vlogen over Canada, wat mooi zeg. We hebben prachtige fotoś gemaakt van sneeuw en ijsschotsen en bevroren meren. Morgenvroeg worden we al heel vroeg opgehaald, dus op tijd slapen. En dan begint onze reis, net als die van zovelen. Ja ja er zitten aardig wat mensen die morgen ook vertrekken met hun camper. Spannend!

Reacties

Shannon A long time ago

Ik ben blij dat jullie veilig zijn aangekomen daar in amerika! Ben benieuwd hoe jullie alles zullen vinden.ik hoop dat jullie het gezellig hebben samen, en wel leuke foto's maken he? Nou veel plezier daar en geniet van de reis. Ik ben net wakker had lekker de eerste drie uur vrij. Ga zo naar school.

Xxxx love jullie

Carolien A long time ago

Howdy Howdy, Fijn dat de vlucht goed is verlopen. Ben beniewd naar de camper! Of is het RV? Zijn jullie met een gezelschap of reizen jullie individueel? Zoals je ziet krijg ik het voor elkaar je "blog" te lezen! Is het al een beetje warm daar? Veel plezier! We zullen jullie netjes volgen! Goede reis!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!