San Francisco

Door H. Schröder - A long time ago

Vanmorgen vroeg uit de veren om op tijd bij de cablecar aan te komen. Toch stond er nog een rij maar het schoot best wel op. We hebben daar in de rij eens rustig bekeken hoe dit alles in zijn werk ging. Nou ik denk dat NL Arbo dit nooit goedkeurt. Petje af voor die mannen. Dat ding wordt volledig bediend door hen zelf. Dus hebben we maar extra genoten van deze rit. Het was echt gaaf om mee te maken.

Daarna zijn we natuurlijk naar de Golden Gate bridge geweest. Wat een prachtige brug en een parchtig indrukwekkend uitzicht. Natuurlijk weer veel foto's geschoten.

Daarna zijn we naar de Painted Ladies geweest. De mooi gekleurde woningen van San Francisco, daar waar de hitserie Fullhouse ooit werd opgenomen. Even uitgerust in dat park ervoor, want de klim ernaar toe was behoorlijk pittig.

Natuurlijk hebben we nog even geshopt en gegeten mmmm lekker haha. Laat in de middag kwamen we terug bij onze camper. Langzaam aan het ik de boel ingepakt en daarna een natte doek er doorheen geslagen. Hij staat er weer strak bij. Inmiddels zijn er al meer campers van hetzelfde verhuurbedrijf aangekomen hier in dit park. Even een babbeltje en nu lekker rustig op de tablet de dag uitwerken.

Heb zin om naar huis te gaan. Het was een geweldige reis, veel leuke dingen gezien. Maar nu is het weer tijd om mijn dochters te knuffelen yeahhhhh.

Reacties

Carolien A long time ago

Wat een heerlijke tijd lijken jullie te hebben gehad! maarrr... Oost West... Thuis Best! Ik weet zeker dat de beide dames (en de jongens!) staan te trappelen van ongeduld niet alleen voor de cadeautjes maar ook om jullie weer in de armen te sluiten! Goede vlucht en wel thuis!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!