Vegas

Door H. Schröder - A long time ago

Zo dat was een dag gister. We zijn even naar de Hoovrdam geweest. We hadden een RV park om de hoek en keken zo prachtig over dat stuk, dat we wel moesten. Wat geweldig, hoe is het mogelijk dat dit zo gebouwd is. Echt een aanrader voor iedereen.

In de middag zijn we naar Vegas vertrokken. Dat was nog maar een klein stukje. Op afstand zag je al die mooie gebouwen. Niet wetende dat het van dichtbij zo'n indruk zou maken. Ik kreeg een brok in mijn keel, tranen in mijn ogen bij het oplopen van de strip. Tja....Ik ben er nu toch echt he. We hebben wat foto's genomen. Alle hotels zijn zo over weldigend. Er zitten gewoonweg hele steden of dorpen in zo'n hotel. In elke hotel een casino. Elke hoyel een thema. We hebben geweldig lekker in een tentje gegeten ergens in een groot hotel. Het was lekker, werd prachtig gedekt. Echt anders. Toen de avond viel werd alles nog mooier. Even een check op Celine Dion, maar volgens ons hebben we pech en heeft Mallory geluk. Die wilde niet hebben dat wij haar zouden zien en niet zij, onze grote fan haha.We waren met de bus, dat was nog een heel gedoe. Je bent daar niet maar zo aan de andere kant van de weg. J kunt niet even de weg oversteken. Nee je gaat via bruggen en hotels en liften en roltrappen van de ene stoep naar de andere stoep. Toen we terug wilden om 10 uur kregen we het niet voor elkaar de bushalte te vinden. Eenmaal na veel geren en geloop hadden we een halte gevonden. En toen stapten we verkeerd uit.................dat werd me een wandeling haha. Ruim 5 kilometers moeten lopen om bij ons park te komen, we waren kapot. Dus dit bericht moest even wachten. Ik moest eerst het bed in. Dit was de eerste x dat ik lekker lang heb geslapen. Yeahh tot half 8.  x Jol

Reacties

Carolien A long time ago

Nou, wat heb ik je gezegd???? ONVOORSTELBAAR he? Blijven jullie nog een nachtje of laat het schema dat niet toe? En nu? Death Valley! Geniet ervan!

H. Schröder A long time ago

Ja Carloien, we blijven nog een nacht.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!