ESTA en een lijstje maken....

Door 4 Lastjes - 10-06-2015 18:47

Afgelopen weekend een ESTA aangevraagd. Dit is een Elektronisch Systeem voor Reistoestemming. Via internet deze aanvraag ingevuld. Eigenlijk kat in `t bakkie, maar Bert en ik kregen, na een uur zwoegen, het voor elkaar om aan het eind op het verkeerde knopje te drukken. Met als gevolg: alles weg. Alleen Bert stond nog in het systeem, maar voor Julian, Nimisha en mij konden we alles weer opnieuw invullen.  Tja...hoe blijf je van de straat ?

Nu de 4 juli toch wel dichterbij komt, vanavond aan tafel maar eens even met de kids besproken wat ze graag mee willen nemen naar Amerika. Kids kregen bijna een rolberoerte toen ze hoorden dat de rummikub, kaarten en boeken mee gaan de koffers in. Dat we na SF en Las Vegas de natuur in gaan en het in de natuurparken ws. een Back to Basic gevoel op zullen gaan leveren. Dat er in de meeste parken geen WIFI is, en dat er `s avonds ook geen kroeg te bezoeken valt. ;-)  

In de tijd die stijf uit staat van al het Social Media gebeuren, lijkt het me een genot om weer eens ouderwets terug te gaan in de tijd. En weer eens tijd voor elkaar te hebben. Elkaar weer eens in de ogen te kunnen kijken, zonder dat de onrust in de ander zijn ogen staat omdat er van een of ander apparaat een signaal komt, die ervoor zorgt dat je "gewoon" wilt en moet kijken. ;-)

Misschien zitten we straks wel elke avond achter ons Ipadje te FB-en. Maar de voorpret dat we met z`n viertjes elke avond elkaar de loef af zitten te steken met de Rummikub, misstaat niet.....

De koffers staan inmiddels klaar. Zij het wel dat ze nog leeg zijn. Maar toch...ze staan er. Volgende week maar eens beginnen met de eerste dingen inpakken.

Voor de rondreis leek het ons verstandig om de campings maar vast te leggen. Wij reizen in het hoogseizoen, op de bonnefooi een camping zoeken is te riskant. Wel jammer, want nu zitten we aan een route vast. Maar uren zoeken naar een camping trok ons ook niet. We moeten alleen nog een camping bij Las Vegas zoeken, daar zal ik me vanavond eens even in verdiepen.

Reacties

A.F. Weidema 10-06-2015 21:19 {{button-29545}}

Als u met een camper reist is de KOA camping bij Circuscircus wel aardig. Het is een grote asfaltparkeerplaats met aansluitingen voor stroom en water. Verder is er goed sanitair, zoals op alle campings in de USA. Vanaf deze camping is het een paar honderd meter lopen naar de Strip. Daar kun je de shuttlebus nemen of te voet de strip aflopen. Veel plezier.

4 Lastjes 10-06-2015 21:22 {{button-29546}}

Bedankt voor de tip. "A.F. Weidema".
Ik heb net een half uur geleden het Oasis Resort geboekt. Zag er erg mooi uit...
Het circuscircus hotel slapen we trouwens de nacht erop. ;-)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan