Van Cheyenne naar Denver via de Rockey Mountains

Door Bert Karst - A couple of years ago

Van Cheyenne naar Denver.

Deze ochtend om 7.00 uur opgestaan bij ons louche hotel. Goed geslapen en de auto staat er nog met banden etc.
Om 9.00 uur vertrokken naar Denver via de laatste Rocky's. Cheyenne is hoofdstad van Wyoming met maar 60.000 duizend inwoners, net als Emmen zonder de buitendorpen, maar net zo saai. Maar dan zonder de Noorderstraat met de bekende Blokker en zonder de "Gouden Piele", die afgelopen week is verreden. Wie de winnaar is weet ik niet, maar misschien Bauke wel.
We hebben afscheid genomen van de natuurschoon. De Rocky's beginnen eigenlijk in Colerado en eindigden in Canada. Prachtig om door te reizen, veel wild gezien, maar wederom geen beer. Dan maar toch naar Wildlands ook in Emmen. Ja, Emmen heeft nog wel wat zoals je leest. 
Hoe de plaatselijke V.V. het doet weet ik niet, maar wel hoe de F.C. het doet. Ze staan nog stiefer onderaan, dus kunnen Sjoerd en ik a.s. weekend alleen genoegen nemen met een overwinning tegen Twente. 
Aduard, Kromo, als 6e geëindigd bij 50 meter vrij, helaas. En Daphne 5e. Dan maar goud op de 200.
 
Voor nu nog een dag in Denver en dan weer terug naar Nederland.
 
Wat me is opgevallen is in de U.S.A:
Merendeel van de Amerikanen blijft te dik, dat is zo gebleven net de vorige keer.
Verder heel veel Chinezen als toeristen, meer als de vorige keer. Klopt ook wel, er zijn natuurlijk veel meer rijkere Chinezen bij gekomen of Wietse moet hun aangemoedigd hebben op zijn school reis naar China, om naar Amerika te gaan.
Verder zag ik een positief punt in Yellowstone Park m.b.t. wapens. Ze mogen geen wapens meer mee nemen in de douche en was gelegenheid. Dus de wapen lobby levert macht in. Lijkt me niet slecht. We hebben nu een heerlijk hotel lekker allemaal in bad geweest en even gerelaxt . De jongens hebben zelfs vanmiddag nog gebasketbald bij het hotel. Groeten en welterusten als je opgebleven bent voor Dafne en Naomie.
 
 

Reacties

Janny A couple of years ago

Moi allemaal,

Emmen zit je toch in het bloed he, je komt het overal tegen, met of zonder "gewoon voordelig -Blokker" 😉
Gaan jullie kn ieder geval schoon naar huis!
Wat weer een ervaringen allemaal, mooie foto's maar die halen het natuurlijk niet bij de echte indrukken van geur, kleur en weidsheid!
Goede reis terug!

Roelie A couple of years ago

He fam Karst,
Erg leuk om jullie weer te volgen en stiekem toch ook wel een beetje jaloers. Lijkt me heerlijk om dit met je eigen kids te kunnen doen. Het is jullie super gegund!
Vannacht opgebleven voor Ranomi en Daphne, helaas geen medailles, scheelt hondersten van een seconde:(
Hier alles oke, ons nieuwe tijdelijke huis bevalt goed, prima huis en plek!
Jullie nog een goeie reis en geniet van alles en elkaar.
Lieve groetjes van de Siteputjes

Sita A couple of years ago

Vandaag weer gekeken naar een cowboyhoed voor Minton . Helaas niet gelukt. Dus geen hoed voor hem moet hij het nog even doen met de hoed die we 3 jaar geleden mee namen. Groetjes aan jullie allen en leuk dat jullie ons gevolgd hebben! Bedankt voor de reacties. We zien elkaar gauw .

Henny en Wim A couple of years ago

Ook wij hebben kunnen genieten van jullie mooie belevenissen en hopelijk stellen jullie mij reactie af en toe en met een knipoog ook op prijs.
Een goede thuisreis en tot ziens
Kus

Sita A couple of years ago

ja hoor Henny . Jullie waren trouwe volgers . Leuk om te ervaren dat mensen het leuk vinden om te volgen . Wij vinden het ook leuk om reacties te lezen. Dank daarvoor .
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in zwolle.
Meld je gratis aan