Dinsdag 31 juli van Savannah naar Saint Augustine

Door Familie Kerkemeijer - A couple of years ago

Vannacht heeft het flink geregend en het ziet er naar uit dat het ook vandaag niet droog zal blijven. Toch blijkt het onderweg op te klaren. In de zon passeren we de grens met Florida. Een mooi monument aan de kant van de snelweg geeft dit aan. Gelijk ook een groot bord dat het niet de bedoeling is om hier stil te gaan staan om foto's te nemen. Slim als de Amerikanen zijn, hebben ze bij het visitcenter, even verderop, hetzelfde monument geplaatst en hier kan iedereeen rustig op de foto. De camping in Saint Augustine blijkt een echte strandcamping te zijn. Ingeklemd tussen de Atlantische Oceaan en de zoutwaterrivier de Tolomato River. Benauwd en erg warm, dus we kunnen de verleiding niet weerstaan en besluiten de middag op het strand door te brengen. In de loop van de middag blijkt het echter ook in Florida te kunnen regenen en onweren. Zonder Wifi op de camperplaats brengen de puzzelboekjes van opa en oma uitkomst. 's Avonds gewandeld langs de rivier en daar zelfs een dolfijn gezien die rustig langszwom richting de zee. 

Reacties

Pa , ma v.d. Velden. A couple of years ago

Ook wel fijn , even een middag uitrusten op het strand. Nog gezwommen in de Atlantische Oceaan? Want al dat reizen en al die nieuwe indrukken is toch vermoeiend.
Zo maar een dolfijn te zien zwemmen in de rivier....komen ze ook voor in de Oceaan? Fijn dat de puzzelboekjes van pas kwamen.
Alle liefs van opa, oma.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!