Dag 14, 15, 16, 17, 18 en 19

Door Dolendal - 15-08-2019 16:48

De verslagen met natuurlijk de leuke details hiervan komen nog. Ziek thuisgekomen maar hieronder zal ik een dezer dagen alvast de laatste foto's proberen te plaatsen.

Donderdag zijn we uiteindelijk vroeg in de ochtend aangekomen in New York. Pachtige grote en mega drukke stad.

Eerst gaan we de gebroken nacht een beetje inhalen maar niet te lang slapen want we hebben voor donderdag al een dagplanning gemaakt. We hadden immders woensdagavond al moeten arriveren.
De dagplanning voor NYC hebben we van dochter Esther van Bennie en Jetske. Zij gaat eind augustus ook naar NYC ! 
De planning hier in NYC is best een vol schema wat we niet elke dag helemaal kunnen afwerken maar de leukste dingen zien we in iedergeval wel. Aan het eind van de dag is er echter geen puf meer om nog iets te schrijven.

Donderdagmiddag na het slaapje is Jetske nog niet helemaal fit maar ze gaat toch mee een rondje lopen. Na het bezoek aan Top of the Rock (we hadden hier voor donderdag al kaartjes gekocht) gaat ze gelijk het bed in. Vrijdag is ze er gelukkig weer !

Alleen wordt vanaf zaterdag mijn energie, en stem steeds minder. Zondag nog wel even meegefiets in central park maar krijg de trappers bijna niet meer rond. Maandagochtend nog even anderhalf huur 'gewinkeld' met de kinderen. We hadden nog geen tjd gehad om naar kadootjes te kijken. Dindagochtend vroeg thuis op NLbodem en gelijk naar bed, geen energie meer over. Nu in de lappenmand. Zodra we beter zijn type ik de verhalen even af.

Reacties

Esther 17-08-2019 17:33 {{button-59764}}

Och wat vervelend dat je ziek bent geworden! Beterschap!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan