Sequoia & Kings Canyon RV Park Dunlap, Californie

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Sequoia & Kings Canyon RV Park
HWY 180
Dunlap Californië 93621
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.738281, -119.1209469

Telefoonnummer:
1-559-338-2350

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

Let op! Campers langer dan 22 feet kunnen niet via de zuidkant het Sequoia National Park in en uit: de Generals Highway is tussen het Giant Forest en de Potwisha Campground niet toegankelijk voor campers langer dan 22 feet. Via de noordingang (waar deze camping vlakbij ligt) kun je wel bij het Giant Forest komen. Ook rijden er betaalde shuttles tussen Visalia en het Giant Forest van eind mei tot begin september. Reserveren aanbevolen. Op www.nps.gov/seki vind je meer informatie.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken

Er zijn geen faciliteiten bekend.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 19-05-2019 door

Fijne landelijke camping met ruime opzet voor RV's waardoor genoeg privacy. Full hook-ups, mocht zelf een plek uit kiezen. Aardige behulpzame managers, alleen was enkel het gras op het terrein gemaaid en verder weinig onderhoud gepleegd. De office was een bouwval en de toiletten/douches waren niet schoon waardoor gebruik gemaakt van eigen faciliteiten in de RV. Verder goed verblijf gehad.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 07-05-2019 door

Camping met ruime plaatsen aan een meer met toen wij er waren (mei) volop water en ganzen families met jongen. Ca. 45 minuten rijden van de ingang van Kings Canyon NP. Op de camping staan ook veel vaste mensen. Op 5 min. lopen is er een benzinepomp met winkel. De 'manager' is een vrolijk type. we mochten zelf onze pek uitkiezen. Er is 1 douche.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 15-08-2018 door

Eenvoudige camping. Grasveld (verdroogd in de zomer) met een meertje op de camping (opgedroogd in augustus). Tijdens ons verblijf stond er bijna niemand. De eigenaar is telefonisch te bereiken. Vriendelijke vrouw. Ze staat zelf op de camping in een stacaravan. Bij aankomst stonk het wat naar riool. Sommige doppen van de afvoer bleken er naast te liggen wat ws stank gaf. De rust en ruimte was erg prettig. Er is 1 wc en 1 douches aanwezig op de camping. Doordat we hier bijna alleen gebruik van maakten, was dit voldoende en schoon.

Bezocht op 21-04-2018 door

Aan de westkant van Kings Canyon gelegen RV camping. Hoewel dicht bij de weg, daar geen last van gehad. We stonden geweldig, aan een meertje met bomen voor schaduw. Veel vogels en volstrekte rust. Goede douche en redelijk Wifi. Ideaal voor bezoek aan Kings Canyon en Sequoia NP met een camper, aangezien de HWY 180 de toegangsweg is.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 04-06-2018 door

Toiletgebouw ziet er vervallen uit. Douche en Toilet ruim en schoon. Picknicktafel en barbeque aanwezig. Gunstige ligging t.o.v. Sequoia NP. Ruime plaatsen op ruwe/gras ondergrond. Park kan een opknap beurt gebruiken. Beheerder kort gesproken, niet altijd aanwezig.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 31-03-2018 door

Eindelijk een RV park met voldoende ruimte. Je hoeft niet in een strak straatje te staan. Full hookup. Bbq. Vuurplaats. Vriendelijke mensen. Nieuw klein toiletgebouw in aanbouw. GRAS om de staplek !! Op loopafstand winkel bij benzinepomp. Ziet er wat verlopen uit, m.n door een aantal permanente bewoners. Normaal staan wij ergens maar 1 nacht, hier hebben we drie gestaan. Genoten van de mooie weer en even uitrusten.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 07-10-2017 door

We kwamen om 18.30 uur op de camping aan en de receptie was gesloten. Onze papieren met plaatsnummer enz. hingen op het bord bij de ingang. Het is een redelijk volle camping met veel vaste seizoenplaatsen. Toen we de volgende dag wilden uitchecken om 9 uur was de receptie nog gesloten.

Kosten per nacht: $30

door op 05-08-2015

Wifi is hier goed, vlak voor de ingang van het park, Carloz & Luz leuke eigenaars.

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!