Bay City Day

Door Familie Aalderink - 15-07-2008 05:08 Een hele dag onderweg geweest in Frisco, also known as City by the Bay.

Breakfast in het hotel, dan staat je pet weer goed



Daarna stonden we eerst een half uur aan de verkeerde kant van de straat op de tram te wachten , nadat dit duidelijk was moesten we nog weer even geld wisselen voor de contante betaling , maar toen konden we eindelijk richting Fisherman's Wharf



We hebben op een aantal van de pieren rondgekeken. Beetje nepperig, maar wel lekker om de toerist uit te hangen in al die winkels die de kooplust opwekken.





Op de vlonders aan het eind van de pier liet een aantal zeeleeuwen zich bewonderen, in hoogtijdagen liggen er wel meer dan honderd bij elkaar.



Vervolgens hebben we de camperboer alvast gebeld, zodat die ons morgen op kan halen en er was een prachtige broodfabriek, waar de bakkers voor onze neus in een reusachtige etalage aan het kneden waren: kunstige schilpadjes, krabben en zelfs een hele grote aligator van brood werd gebakken.



Ondertussen hadden we trek gekregen en hebben we onszelf getrakteerd op het terras van de cannery, een fraai verbouwd fabriekscomplex. De krabsalade is hier ongelooflijk lekker. Met de cable car ging het met gevulde buikjes de helling op richting Chinatown.



Alle Chinezen lijken op elkaar, maar Stan pik je er zo tussen uit met zijn rijsthoed.



Dat hoedje ging weer op de plank. Deze jongeman was ondertussen al verblijd met een ander kado. Nog vanwege zijn rapport en alvast voor de verjaardag rekende hij voor.



Toen waren we inmiddels op Union Square beland, a fine place to chill.



Of om je vader op de foto te zetten:



Nog even shoppen in Macys en tijd om terug naar hotel te gaan.



Morgen de stad uit en de natuur tegemoet.


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan