geklooi...

Door Denise, Erik & Lars Koomen - 17-09-2008 06:52 Hoi allen,

Vannacht was het berekoud, die 1 graad was volgens mij wel reeel. Denise heeft maar een trui en sokken aangetrokken in bed...
Aangezien we vanochtend de wekker vroeg hadden gezet, 6.00 voor de zonsopkomst waren we al vroeg uit de veren. Erik wilde echter de generator niet aanzetten op de camping (voor de fles van Lars te warmen) om de medecampinggasten niet te verstoren. Dus wat deed hij, hij legde Lars lekker bij Denise in bed en reed voorzichtig de camping af en parkeerde bij de grote vierkante (2 1/2 bij 2 1/2 bij 1 1/2 meter) vuilniscontainters. Toen schrokken Denise en Lars zich een hoedje, het leek wel of er een aardverschuiving optrad, we gingen heen en weer en het was een herrie van jewelste. Denise dacht dat Erik de camper in een boom had geboord... Wat bleek, Erik was een meter voor de vuilcontainers gaan staan die op een helling stonden en had de versnelling in neutral gezet i.p.v. in park.... Dus hij moest als een razende gek weer achter het stuur kruipen om hem in park te zetten. De enorme containers waren echter een meter of 3 over het asfalt verschoven en dat maakte zo'n immense herrie. Ondertussen was Denise als een speer dat bed uit om de schade te inspecteren. Op het eerste gezicht leek er niets aan de hand, het was donker. Erik is het toch maar gaan melden bij de park ranger. Die was er binnen 10 minuten. Er moest veel papierwerk worden ingevuld en er werden foto's gemaakt van de ravage.
Daarna als een speer naar de zonsopkomst op Bryce Point. Daar waren we net op tijd voor nog wat mooie foto's. Erik heeft telefonisch maar opgebiecht wat hij veroorzaakt had want er was een report opgemaakt door de park ranger. Het blijkt toch dat er een deukje in de bumper zit. Enorm balen dus.
Nou ja de dag verder niet laten verstoren, we zien wel wat ze er  morgen van zeggen bij de camperverhuur als we de camper gaan wisselen. We mochten gelukkig helemaal door tussen de nog smeulende stukken hout naar het laatste uitzichtpunt in Bryce. Het is allemaal even mooi.
Ook nog een korte wandeling gemaakt tussen de oranje rotsen door naar een waterval.
Toen we richting Salt Lake City wilden rijden kwamen we nog door Red Canyon Park en daar had Denise nog een mooie wandeling uitgezocht tussen de rode rotsen door langs 15 arches. Dat was buitengewoon mooi. Lars heeft grotendeels geslapen toen we 250 mijl moesten rijden naar Salt Lalt City. Die hebben we op de camping verwend met een lekkere duik in het zwembad en als toetje mocht hij in de hottub waar hij zichtbaar van genoot. hij kruipt al als een mafkees achteruit en brabbelt honderduit. Morgen om 9.00 moeten we naar de camperverhuur hier vlakbij en dan gaan we richting Yellowstone, we weten niet of we daar kunnen mailen maar zijn anders zondagavond hier in Salt Lake op de camping terug en hebben weer internet. Tot gauw.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan