23-09: Onderweg naar Bryce Canyon

Door Leon en Puck - 24-09-2008 06:03

Omdat we het gisteren wat later hadden gemaakt zijn we vandaag rustig gestart. Dat kwam op zich wel goed uit want wij wilden er niet al te vroeg vandoor. De 'rush-hour' traffic is toch niet aan ons besteed en is ook niet echt 'gezellig' met zo'n camper. Half 10 vertrokken we dus pas vanaf onze geasfalteerde camping. Eerst maar eens boodschappen gedaan. We zitten tenslotte de komende dagen iets meer in de natuur en zijn dus iets meer op ons eigen campertje aangewezen.

Het eerste deel van de rit naar Bryce Canyon was vooral lang en saai. Het tweede deel van de rit was gelukkig niet via de grote interstates maar via de wat rustigere en vooral mooiere highways (vergelijk het maar met de 80 km wegen in Nederland). Onderweg wel weer wat mooie natuur gezien.

En op het einde nog even de 'Red Canyon' meegepikt.Morgen gaan we Bryce Canyon verkennen. Daarna rijden we naar Capitol Reef NP en gaan wij dus niet  zoals eerste de bedoeling was direct door naar Arches NP. Dit omdat we dan morgen gelijk weer een flinke autorit zouden hebben. Nu knippen we het traject doormidden en pikken we gelijk een extra NP mee.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan