De Bruiloft

Door Willian, Diana, Esmee en Daan - A long time ago

Het weer was perfect op de boerderij van Susan waar de bruiloft zou plaatsvinden. Om een uurtje of 3 gingen we ons omkleden. Daan in een mooi zwart pak (net zoals Sander, opa en de 4 getuigen). Esmee in een mooi trouwjurkje. Wij in onze nieuwe kleren. Eerst werden er wat foto’s gemaakt en toen begon om 17:00 uur de ceremonie.


Toen alle mensen zaten en de muziek aan ging mochten eerst m’n ouders over het pad lopen, en toen Daan (zou hij het doen?) Ja hoor, hij deed het fantastisch. Toen mocht Sander met daarachter z’n vier getuigen. Daarna kwamen Randi haar ouders en toen Esmee. Ze deed het weer geweldig. Ze gooide netjes de roze rozenblaadjes voor d’r uit. En ze zag er zo mooi uit (echt een tranentrekker). Toen kwam Randi met daarachter haar 3 bruidsmeisjes. Toen stond iedereen klaar om te beginnen. Het was een hele mooi ceremonie (heeft wel wat die trouwbelofte allemaal nazeggen).


 
Na de ceremonie was er een uur ingelast om te feliciteren en wat te drinken. Toen begon het diner. Het was een buffet met barbecue en het was heeeeerlijk!
Na het eten werden er speeches gedaan en werd de taart aangesneden. Daarna was het tijd om te dansen. De Nederlanders hebben de Amerikanen even laten zien hoe je een feestje moet bouwen. We hebben ze zelfs de polonaise geleerd en ze vonden het geweldig.
Pas lang na middernacht zocht iedereen z’n bedje op.


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!