Dag 1, 30 juni woensdag

Door Tegelaar - A long time ago


Om kwart over 11 in de ochtend vertrekken we van Schiphol. Onze bestemming Chicago. We hadden een paar minuten vertraging 10 minuten of zo. In het vliegtuig had je je eigen kleine tv. Verder kregen we ook een (warme) lunch. Op de tv kon je een paar films kijken. Wieke heeft in het vliegtuig Alice in Wonderland en Dear John gezien. Ook kregen we nog een warme snack, met een Peijnenburg koek. Om 12.50 (plaatselijke tijd) zijn we geland op Chicago. In Nederland was het toen ongeveer 20.00 uur. Daarna gingen we door naar de douane, dat duurde even. We moesten zelfs onze vingerafdrukken afgeven! Daarna moesten we al onze spullen inleveren, en moesten we onze schoenen en jas uit doen. Door de poortjes en klaar is kees.

Na ongeveer 6 uur wachten moesten we het volgende vliegtuig halen naar San Francisco. In Nederland is het dan ongeveer 1.00 uur in de nacht. Hier in Chicago is het dan 18.40. Na 3 uur en 15 minuten vliegen zijn we geland in San Francisco. We konden daar meteen door naar de autoverhuurder. Helaas bleek er iets fout te zijn gegaan met de reservering….. Daardoor konden we dus niet met de auto weg. Dus moesten we met een taxi naar het hotel (ook wel weer een leuk avontuur).

We waren daar rond half 11, met een zware jetlag en gingen slapen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!