Dag 11, 10 Juli, Zaterdag

Door Tegelaar - A long time ago
Vandaag gaan we weer het land door reizen, om precies te zijn we gaan naar Monument Valley, Monument Valley ligt in een Indianen reservaat. Monument Valley is prachtig maar als je de rest van het Indianen reservaat bekijkt is het een dorre droge boel. In het boekje stond ook dat de Indianen vooral de droge en slechte gebieden van de regering aangewezen hebben gekregen.
De Indianen vinden het niet netjes als je ze recht in de ogen aan kijkt, sommige Indianen zijn echter wel gewend aan de Amerikaanse cultuur, dus die Indianen zijn gewoon Amerikaan alleen hebben ze een rode huid.
Onderweg naar Monument Valley zijn we nog even gestopt bij de Wal*Mart, daarna zijn we gaan eten bij de Mac. Dit was ook al een Indianen Reservaat bij de Mac werkten dan ook allemaal Indianen. In het plaatsje Page zijn ze erg gelovig want er stonden wel 15 kerken naast elkaar!
Volgens Newsweek (Amerikaans blad) is Page het 2 na leukste stadje van de Verenigde Staten, echter hebben wij daar weinig van gemerkt.
Toen we bijna bij Monument Valley waren ging het erg hard regenen en waaien, zo hard dat er een motorrijder van de weg was gewaaid. Ook ging het onweren het was erg mooi om de bliksem te zien.
Toen we bij onze blokhut aankwamen werd het gelukkig weer droog, ook was er vlakbij de camping een restaurant, gelukkig maar….. want in de wijde omgeving was er niks anders. Maar het smaakte goed en we hadden een heel mooi uitzicht op Momument Valley, zeker met een mooie avondzon.

Dit was het uitzicht:

Morgen gaan we Monument Valley wat beter bekijken, en daarna reizen we door naar de
Grand Canyon.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan