Dag 17, 16 juli, Vrijdag

Door Tegelaar - A long time agoOp naar de Universal Studio’s.  Een pretpark, met allemaal attracties , maar veel belangrijker nog….. mooie studio’s waar films zijn opgenomen en series als: CSI, House, Heroes, 30 Rock, Desperate housewives en nog veel meer films en series. Het leukste is dat je met een treintje de studio’s gaat bekijken. Het eerste waar we doorheen komen is een grote Amerikaanse stad, geheel en levens echt nagebouwd. Daarna krijgen we ook nog bekende auto’s te zien die in films zijn gebruikt. Zoals de Mini van Mr. Bean. 

De Mini:Soms moet je stil zijn omdat ze aan het filmen zijn in een Studio. Zo waren ze bezig met een Western Film en met Desperate housewives.
Heel leuk om te zien wat een bedrijvigheid in die studio’s is.Daarnaast zijn we nog in het pretpark geweest, een gezellige achtbaan, die vooruit en achteruit gaat. Ook nog een Splash, waar je wel erg nat van werd. We zijn ook nog langs Shrek 4D geweest.

Een gezellige en geslaagde dag!

Het eindigde vlak voor de camping met een grote politie controle, ze controleerde op het rijbewijs.
Papa (Hans) moest alleen nog even vlak voor de controle zijn ‘Wally’ pakken (zoals papa dat zegt) (= zijn Wallet). Echter zat de portemonnee in de achterzak, waardoor papa niet op tijd stopte. De agent zei: ‘I hoped you were stopping for me’, humor had de agent dus wel.  De politie agent had alleen nog nooit een Nederlands rijbewijs gezien, hij vroeg: ‘Is this a driver license?’

Uiteindelijk is het helemaal goed gekomen hoor.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!