Dag 4, 3 juli, vrijdag

Door Tegelaar - A long time ago
Vandaag hebben we alles gepakt en verlieten we San Francisco, op naar de blokhut zonder stroom…..
Tenminste dat dachten wij, na aankomst bleek dat er toch stroom was, en dat we internet hadden, dat viel dus weer mee.


We rijden vanaf San Francisco richting Yosemite (National Park). Tijdens de reis kwamen we nog een Wal*Mart tegen, en daar moet je natuurlijk wel geweest zijn als je in Amerika bent.
Het is een grote supermarkt met alle dingen van eten tot geweren. Natuurlijk verkopen ze ook kleren, het is zelfs zo dat als je veel te veel overgewicht hebt , dat je dan $1,- meer moet betalen voor de kleding. Typisch weer iets geks van die Amerikanen….

Echt efficiënt werken die Amerikanen niet, in plaats van alle boodschappen in één tas te doen, doen die Amerikanen het in een stuk of 10….. iedere keer gesorteerd: dus al het drinken bij elkaar, al het broodbeleg bij elkaar, en ga zo maar door. In die tijd had ze al 3 klanten kunnen helpen!

Tijdens de reis naar Yosemite kwamen we nog iets raars tegen, je schijnt $1.000 boete te krijgen als je afval op straat gooit (volgens een bord op de snelweg route: 580). Een duur geintje dus…..
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!