Dag 20, 19 juli, Maandag

Door Tegelaar - A long time ago
Vandaag gaan we als laatste activiteit walvissen bekijken. We moesten vroeg opstaan want de boot vertrok al om 9.00 uur. Verder hadden we bijna allemaal een zeeziek pilletje ingenomen, voor het geval dat we zeeziek zouden worden.We hadden het wel nodig, want de boot ging aardig te keer. We werden ook flink nat want we zaten voor op het schip. Maar we hadden dan wel de mooiste plek. Het zeeziek pilletje hiep echter niet erg goed. Jouke, Yvonne en Wieke werden namelijk wel zeeziek.

Maar dat hadden we er natuurlijk wel over, want we hebben een hoop walvissen gezien. Yvonne zag wel geel (zoals Wieke dat omschreef) maar nadat we weer waren bijgekomen in onze hotelkamer was weer alles goed. Het nadeel van het zeeziek pilletje was wel, dat je er erg slaperig van werd.
Yvonne, Wieke en Jouke hebben dus daarna vooral geslapen in de hotelkamer.
Toen we om een uur 5 weer wakker werden zijn we nog even een leuke route met de auto gaan maken. Daarna zijn we lekker uit eten gegaan, in een gezellig vegetarisch restaurant.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!