Dag 8, 7 juli, Woensdag

Door Tegelaar - A long time ago
Vroeg opstaan en wegwezen maar, op naar Death Valley. Dat het warm is in de woestijn dat weet ik wel. Maar dit sloeg toch alles met zo´n 47 graden Celsius. Soms liggen er dorpjes in Death Valley, ze hebben golf- en tennisbanen. Ze zijn in het donker verlicht omdat het overdag te warm is om te gaan tennissen. Als je een huisje wil in één van die dorpjes betaal je een fortuin! (zou ik er niet voor over hebben).
In Death Valley heb je het laagste punt van het noordelijk halfrond. Ook zijn we nog langs gekleurde mooie, grote en puntige rotsen geweest. De hoogste tempratuur in Death Valley ooit gemeten is 57 graden celcius.

Foto laagste punt:

We laten Death Valley achter ons om te rijden naar de gekste stad van Amerika: Las Vegas. De hotels in Las Vegas zijn Casino’s, ons hotel is dat ook. Wij zitten in het hotel Circus Circus. Het hotel heeft ook nog een pretpark. Het is zo groot dat je de weg kwijtraakt en je staat zo’n 3 kwartier in de rij om in te checken.

Jouke en Joep voor het bord van Circus Circus (ons hotel):

 

Las Vegas is natuurlijk het leukst in het donker, dus zijn we de Strip afgelopen, de populairste en duurste straat van Las Vegas. Op deze straat zijn veel gebouwen (vooral hotels), ook zijn er veel mooie shows.
Op deze straat vind je niet alleen mooie shows maar er zijn ook een hoop beroemde dingen in de wereld nagebouwd, zo is New York nagebouwd. De Eiffeltoren en daarnaast kan je laten vervoeren in een Venetiaanse Gondel.

De Eiffeltoren van Las Vegas:
Aan het eind van de straat heb je ook nog een M&M winkel. Met alle kleuren M&M’S. Zelfs wit, zwart, lichtblauw en lichtgroen.

Joep aan het gokken!!:   

Wieke aan het gokken: 
En als klap op de voorpijl. Je hebt een heel hoge toren, die uitkijkt op heel Las Vegas, waar een draaimolen staat op de top van het gebouw. Deze draaimolen draait half boven de afgrond (erg eng dus).
De draaimolen staat op een hoogte van 345 meter.
Hier in Las Vegas staat het duurste hotel (het Wynn hotel) van de hele wereld (volgens het boekje).
De meeste zelfmoorden en hartaanvallen komen hier in Las Vegas voor van heel Amerika (eerlijk gezegd vind ik dat niet zo raar, want je wordt knetter gek van Las Vegas).
In Las Vegas heb je veel gratis shows, we hebben onder andere een piratenshow gezien. Heel leuk!
In Las Vegas was het zo’n 43 graden Celsius.
Het hotel waar wij zaten Circus Circus was zo groot, dat ze meerdere parkeer garages hebben, het enige nare daarvan was dus dat we waren vergeten waar de auto stond, dom van ons…..
Maar we hebben de auto gelukkig weer.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!