Dag 14, 13 Juli, Dinsdag

Door Tegelaar op
Vandaag gaan we vliegen!
Maar eerst langs nog een uitkijkpunt van de Grand Canyon. Om half 12 vertrekt onze helikopter.
Eindelijk was het dan zover. Voordat we mochten vliegen moesten we ons eerst wegen. Dat is nodig om te weten, wie waar mag zitten in de helikopter. Toen begon het wachten, na ongeveer een halfuur te hebben gewacht, werd er gevraagd of Joep, Jouke en Wieke wilden komen. Toen kregen we een zwemvest mee, en een kaartje met een nummer. Dat nummer gaf aan wie waar mocht zitten in de helikopter. Natuurlijk mocht onze geluksvogel Jouke voorin zitten bij de piloot, dat is natuurlijk de mooiste plek.In de helikopter kregen we een koptelefoon op, daardoor hoorden we de uitleg over hoe de
Grand Canyon, is ontstaan. Ook hoorden we dat de Colorado Rivier, de rivier die door de Grand Canyon stroomt, meer dan 70 stroomverstellingen heeft. Ook leven er 16 verschillende soorten vissen in de Colorado Rivier. Het koste wel wat, maar het was zeker de moeite waard!!
We vlogen met Papillon Grand Canyon Helikopters.

Mooie Foto's:

Na de helikoptervlucht zijn we nog gaan wandelen langs de Grand Canyon, na de wandeling zijn we weer met de bus terug gereden naar de Village, het hotel waar wij zaten (Maswik Lodge).
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Deze maand: laatste vroegboekkorting camperhuur
Bekijk acties per verhuurder
30% korting op Escape campervans in Miami en NYC!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Kom naar onze infodag in Zwolle op zaterdag 24 februari.
Meld je aan