Home sweet home

Door Mieke Bos - A long time ago

Niet te geloven dat wij gisteren om deze tijd nog rondliepen in Fremontstreet in Las Vegas. Op onze laatste avond wilden we nog wat mee pikken van de oude glorie van Las Vegas en we werden niet teleurgesteld. Eerlijk gezegd vonden we Fremontstreet veel leuker dan the Strip. Je moet niet overdag naar Fremontstreet, want dan zijn alle neonreclames uit en ziet het er verlopen uit. Nee, je moet echt 's avonds gaan, wanneer alle lichtshows aan gaan en er op de straat de meest vreemd uitgedoste types rondlopen en er streetshows worden gegeven met geweldige optredens en goede muziek (althans dat was het geval toen wij er waren).

Aan het einde van de avond de bus genomen naar ons hotel Pallas Station, waar we 's middags nog in het zwembad lagen bij te komen van de 40+ graden. Dan is het zwembad de enige plek waar je je nog happy voelt.

De volgende ochtend vroeg naar het vliegveld. Wel enige teleurstelling dat we niet met de KLM vlogen, maar met hun aanzienlijk mindere partner Delta Airlines. Het was in Amsterdam 16 graden. Dat was nog eens andere koek. De auto opgehaald bij Bussum Zuid. Die had daar drie weken in de regen gestaan en daardoor waren de schijfremmen vastgeroest. Morgen dus weer klussen aan de auto. Maar wat een geweldige vakantie hebben we gehad.

 

Uitbundige neonlichten op Fremont Street.

Fremont Street nog iets te vroeg op de avond. De neonlichten waren nog niet allemaal aan. De kap aan de bovenkant is de achtergrond voor spectaculaire lichtshows.

Elk uur (vanaf 20.00 uur) van donderdag tot dinsdag een prachtige show.

Meer dan 2800 miles gereden en de camper ofwel RV, zoals ze dat in Amerika noemen.

Reacties

els A long time ago

Jeetje,wat een geweldige foto's en een leuke vakantie hebben jullie gehad. Wat een ervaring. Volgende keer weer Friesland? Of hebben jullie de smaak te pakken om nog meer landen te ontdekken. Groetjes els
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!