De heenreis

Door M.A. Bunnik - A long time ago

Ons vliegtuig vertrok om 10.15 uur en landde om 12.00 uur locale tijd in Los Angeles. Het is een hele zit, zo'n 11 uur. Wij hadden plaatsen bij het raam, maar het was jammer genoeg bewolkt. Pas boven de Hudsonbaai brak de lucht en konden we de ijsschotsen zien. Het laatste uur was het ook helder en zagen wij veel van het ruige landschap met kaarsrechte wegen erdoor. De service aan boord was goed, je kreeg elk uur een drankje en twee maal een maaltijd, dat is wel iets anders dan een chartervlucht.

Nadat wij door de douane waren (wat overigens redelijk vlot verliep) en wij onze koffers hadden opgehaald was het half twee en stonden Evelien en Sebastiaan ons al op te wachten.Het was toen nog anderhalf uur rijden naar hun huis. Het weer was wisslend bewolkt en ong. 17 graden, we hebben 's middags nog buiten gezeten. Evelien is met ons naar het winkelcentrum gereden waar we geld hebben gepind.

De jetlag viel overdag best mee, alleen toen het zo'n uur of negen was (wij waren toen inmiddels 24 uur op de been) werden wij wel moe en zijn naar bed gegaan. Wij waren vanmorgen wel vroeg wakker, maar zitten nu gelijk in het tijdritme van hier.

Evelien en Sebastiaan zijn vandaag naar hun werk, wij houden rustdag. Het is bewolkt en regenachtig en maar 13 graden. Vanmiddag gaan wij naar het winkelcentrum, wij mogen hun auto gebruiken mooi toch?

 

 

Reacties

Sebastiaan A long time ago

Het regent nu erg hard hier in Riverside, maar jullie zullen zien hoe prachtig mooi de witte bergtoppen zijn als het zondag helder is en de zon de hele dag schijnt bij 25C! Jullie hebben even erg pech met de regen nu. Sorry.

Jennie en Hans A long time ago

Fijn dat de reis goed verlopen is.
Een dagje bijkomen doet wonderen en het weer dat komt vanzelf goed!
Geniet van dit grote avontuur, we spreken elkaar weer.
Groetjes

gré A long time ago

Ben benieuwd hoe jullie gewinkeld hebben. Dat is wel iets anders dan Hoogvliet. Alleen zoiets simpels maakt een reis zo leuk. Geniet ervan !!!!!
Tot ziens
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!