Onderweg naar Sedona (1)

Door H.G.F. Spierings - 25-04-2012 16:56

We hebben weer Internet! Het is zaterdag 28 april 3:20 AM (Nederlandse tijd) als we dit uploaden, maar Dick heeft offline een redelijk weblog bij kunnen houden; tijd om al die data nu (met 11kB/s blush) te uploaden, met de vriendelijke groeten vanuit ...Monument Valley!

----------------------------------

Maandag 23 april

We zijn eindelijk Phoenix uit en onderweg op de Interstate 17 North naar Sedona. In Amerika geven ze de richting aan met de windstreken. I17 North betekent dat je naar het noorden rijdt. De andere kant op heet I17 South.

Langs de I17 snelweg zie je de beroemde ‘cowboycactus’ -de Saguaro- veelvuldig groeien, velen zijn over de honderd jaar oud, sommigen houden de armen in de lucht en zijn meters hoog. De Saguaro is beschermd.

De ‘North’ en ‘South’ rijbanen zijn op sommige plekken ver van elkaar gescheiden. Je ziet op dan heel goed hoe Phoenix in een vallei ligt die door bergen is omringd.

Al na een paar mijl op de Interstate I17 North dringt het door: de zon begint snel te zakken en Sedona is nog wel een paar uur rijden. En het spectaculaire van Sedona begint juist langs de weg er naar toe! Dus besluiten we een camping langs de weg te nemen. We volgen de borden naar het River Estate RV Park, even ten noorden van Phoenix.

Reacties

Annet, Rene en Stijn. 25-04-2012 22:19 {{button-5095}}

Ja ik zie het helemaal voor me die GROTE supermarket! Gaaf vind ik dt altijd! Wat heb je gekocht op de kledingafdeling gaga??
Relaxt zo'n RV lekker ruim, kan best wat kleding, leuke jurkjes enzo in. Shop till you drop girl!
Veel plezier!

Xxx van ons.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan