River Estate RV Park

Door H.G.F. Spierings - 28-04-2012 02:34

23 - 24  april

We gaan in de buurt van Black Canyon City van de I17 af achter de borden KOA camping aan, komen al gauw op een verwaarloosde weg uit en wanen ons in niemandsland. De borden wijzen toch echt die kant op, dus even volhouden.

Eenmaal aangekomen staan we naast een heus oud wildwest kantoorgebouwtje waar ‘Office’ op staat. Het ziet er echt prachtig en romantisch uit. Er is echter niemand aanwezig.

Dan wijst iemand ons op een blauw huisje waar de Amerikaanse vlag aan de balustrade hangt en een met de Union Jack omwikkeld bord ‘God Bless America’ propageert. Ook hier een bordje ‘Office’.

Dick loopt de balustrade op en kijkt een woonkamer in. De zon is aan aan zijn ondergang bezig. Een gigantische TV staat aan en twee relaxfauteuils staan met de rug naar het raam. ‘Please knock’ zegt weer een ander bordje. Een gezicht van een 60 jarige hippie met snor en lange haren in een staart komt los uit de stoel en wuift ongeïnteresseerd naar de deur. Zijn vrouw doet even later open, ook zij is -hoe kan het ook anders- een hippie. Gehuld in een verwassen blauwe katoenen jurk, met lang halfgrijs ongekamd haar en onverzorgde tanden lacht ze me toe. ‘How can I help you’.

Op het terrein naast de camping zie ik diverse bouwsels: een roestige watertank, een generator en een paar campers en caravans met achterstallig onderhoud. We wanen ons 40 jaar teruggeworpen in de tijd.

Verderop is het echter wel mooi, schoon en rustig. Daar staat nog één RV onder de bomen, gezien zijn staat en omvang gebruikt voor permanente bewoning. Gelukkig wijst zo ons daar naar toe en ik accepteer.

We hebben er geen spijt van: het is een ietwat vervallen, maar wel mooie, rustige en romantische kleine camping zonder douches en toilet, maar wel met ‘full hookup’ (stroom, water en riolering). Dat wordt dus zorgeloos douchen in de RV.

Ook vliegen er knalrode ‘spreeuwen’ over het grasveldje onder de bomen die onze aandacht trekken. Prachtige vogels om te zien!

Die avond gebruiken we om de RV beter in te richten voor we onze toch naar Sedona voortzetten.

Reacties

ron spierings 10-05-2012 13:25 {{button-5356}}

dat waren nog eens echte amerikanen van de tijd van love, pease and harmony
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan