DE VOORBEREIDING

Door ABAM - A long time ago

 

De koffer van Anne is al aardig op weg, en zoals jullie kunnen zien gaat er ook een Friese vlag mee!! Voor het sportieve gedeelte ook nog maar een paar ping-pong bedjes mee!

Marleen haar knuffels moeten natuurlijk ook mee, truffie en neusie gaan ook gezellig mee, het hier is bij Marleen al bijna klaar om te vertrekken!!!

Natuurlijk moet Anoek ook haar koffer inpakken, maar ze had daar wel wat moeite mee want er mochten maar 6 paar schoenen mee i.p.v. 7. Uiteindelijk is het toch nog gelukt en gaat Anoek tòch nog mee!!

 

We zijn nu nog 1 vergeten.... natuurlijk Beja! Beja pakt haar koffer ook al in , maar Anne had er een slot op gedaan en wist het nummer niet meer!!! Na héél wat prutsen en doen is het tòch nog gelukt en gaan we gelukkig nog wèl op vakantie!!

Reacties

Janneke en de rest A long time ago

Hoi lieve familie,
Nu nog even suc6 met de laatste voorbereidingen en dan op naar Amerika !! Wij wensen jullie alvast heel veel reisplezier. En we gaan jullie volgen, dus heel veel berichtjes en foto's plaatsen hoor !!
Groetjes uit Dalfsen

anne en beja A long time ago

Dank jullie wel!!!! We gaan er wat leuks van maken. Groetjes. Abam

Lutske A long time ago

Wat leuk jullie te kunnen volgen. Dit is even een test ,maar het werkt dus. Zo Beja, nu ben je vrij van je werk en kan de vakantie beginnen.Zie je over vele weken wel weer eens in het ziekenhuis. Gr.Lutske

Baukje A long time ago

Ook van mij een test. Ik dacht ook nog , he wie kent Bea in het mooie Dalfsen? Janneke , vriendin geloof ik. Ja, nieuwsgierig he. He maar ik zie de verhalen wel Fam. Abam.

Cilia en Dick A long time ago

We vinden het ontzettend leuk om jullie te volgen op jullie bijzondere reis,heel veel goeds en veel plezier!!

Groetjes
Cilia en Dick

Opa en Oma A long time ago

Fijn dat jullie naar Amerika gaan. Maak maar veel foto's. Tot ziens. opa en oma

Yvonne en Hans A long time ago

Hoi reizigers.
Al nerveus voor de grote reis? Ja? Bedenk dan dat dat er helemaal bij hoort. Altijd spannend, zo'n vliegreis. Maar dan kan het grote genieten beginnen. Leuk dat wij jullie avonturen kunnen volgen. We zijn erg benieuwd. Geniet ervan! Goede reis en veel plezier! Liefs, Yvonne

Henry, Ellen, Kevin en Wesley A long time ago

Jullie zitten nu in het vliegtuig, spannend!! Heel veel plezier in het verre Amerika!

Liefs uit Delfzijl

Oom Kees A long time ago

Geniet van de vlucht en een goede aankomst in Amerika. Vanuit Appingedam volg ik jullie avonturen. Veel plezier!

Bert en Bertha A long time ago

Als jullie dit lezen zijn jullie als het goed is geland. Welcome to the United States of America! Have a nice trip and don't forget to make fun... Wear shorts and shirts with big flowers and you all look like real Americans. Above all, eat steaks as big as a cow, yeah!

Yvonne en Hans A long time ago

Welcome to the USA!!
Groetjes,

Opa en oma A long time ago

Wij konden de route van Schiphol naar Atlanta mooi volgen op de computer. De overstap duurde voor ons te lang.Zondagmorgen zagen we dat jullie gearriveerd waren in Denver. opa en oma

Erik, Emmie en kids A long time ago

Welcome to America! Heel veel plezier! Fantastisch. We hopen dat jullie er enorm van genieten! Groetjes en liefs uit de Tike.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!