3e reisverslag - Moab/Arches

Door Bolding/den Hartog - A long time ago

dit 3e verslag is meer een vervolg op het 2e. De wifi verbindingen op de campings zijn niet altijd even stabiel waardoor het vorige verslag abrupt is afgebroken.

Maandag 30 juli. Utah, Moab.

Om 10.00 vertrokken richting Moab (Utah). Onderweg een droog en dor landschap, afgewisseld met indrukwekkende rotspartijen. Om 12.00 uur gearriveerd op camping Canyons Campground in het stadje Moab. Het is hier lekker warm maar heel goed te harden, we hebben een plekje onder de bomen. ś  Middags het Nationale Park Arches bezocht. Woorden schieten te kort bij het zien van de prachtige doorgaans rode rotsformaties, allerlei vormen zijn er in te herkennen; Balanced Rock, Toren van Babel, Organ, etc. etc. En natuurlijk de Arches, natuurlijke bogen van steen. Wat een prachtig stuk natuur. Afgelopen nacht een heerlijke dondebui gehad, maar nu, dinsdagmorgen 09.00 uur weer heerlijk buiten ontbijten in een lekker zonnetje.

Tot de volgende keer, vanaf een andere locatie.

Reacties

Andrik en Rommy A long time ago

Wat klinkt dat allemaal super zeg! Mooi dat alles goed gaat en dat de camper en de verschillende campings bevallen (ook al laat de wc nog wel wat te wensen over;-) )! Hopelijk kunnen wij straks ook de mooie plaatjes online zien. Veel plezier vanuit het zonnige Frankrijk!

jelle emma marte sterre en jeannet A long time ago

hi there! klinkt goed allemaal, weer een hele bijzondere reis zo te lezen! Geniet er maar lekker van. Wij zijn weer thuis, ook heerlijk gehad op Kreta, maar ja het houdt een keertje op nietwaar? We blijven jullie volgen! groeten uit Huissen.

hans en willy A long time ago

hoi allemaal, wat super te lezen wat jullie zien en beleven, wij krijgen er ook "suver sin oan".Mooie camper hoor, ben benieuwd naar meer foto's.Veel plezier en genieten!!

liefs Hans en willy

anneke A long time ago

Hoi, hoi,
Tja de behuizing van jullie is wel super zeg.
Lieve groeten Anneke en Wim

Erwin en Sylvia A long time ago

Wat mooi zeg!! Het klinkt allemaal geweldig!! Komen er binnenkort ook meer foto's??
Liefs van ons

alberta A long time ago

Wauwwwwww! Dat ziet er inderdaad heel spectaculair uit! De camper lijkt zo klein op die (veilige?)middenstrook langs de rotsen. Maar gelukkig: er is een foto waar we op kunnen zien, dat het jullie heel goed gaat! Verder maar weer...!!!liefs, tessa en alberta
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!