Los Angeles

Door Peter Bregman - A long time ago

Vandaag zijn we naar LA gereden. Onderweg gestopt, gepicknickt, gezwommen en gezond op een State Beach in de buurt van Ventura. Lekker. Heerlijk mediterraan weer. 

Vervolgens werd een bang vermoeden bewaarheid. We zitten in LA in een hotel op 40 km (!) ten zuiden (!) van het centrum en alles waar je heen wilt, zoals Hollywood, Beverly Hills, de hippe stranden en de internationale luchthaven.  We zitten bij Disneyland. Tioga, hoe kom je daar nou bij?

Disneyland zijn wij niet in geïnteresseerd. Voor Joke en de kids is het dat Disneyland ze koud laat. Ik persoonlijk koester een warme haat tegen alle pret- en themaparken. Niks te doen wat je zou willen doen, maar wel te druk met verkeerde mensen met Mickey Mouse oren op. Lawaaierig hotel.  Hotelpersoneel bijbehorend onwelwillend. Biertjes bijbehorend duur. 

Ik heb nog wat zitten neuzen op booking.com om voor morgen, de laatste nacht, nog een ander hotel te vinden op een betere plek. Maar dat is een schot in het donker. Dus daar zien we maar van af geloof ik. 

Stoer is wel dat wij hierdoor vandaag in de spits LA van noord naar zuid, 75 km,  doorkruist hebben. Tienbaans autowegen. Files. Morgen gaan we dat weer doen, om Hollywood en Beverly Hills en de hippe stranden toch te zien. En overmorgen weer, flink extra tijd inruimen om op tijd voor onze vlucht zijn. 

Reacties

Truus A long time ago

Dag
Er moeten op eenreis ook wat dingen tegen zitten, dat kan niet anders. Dat je het echte Disney land niet wilt zien,
Wat zien jullie oneindig veel, mooi dat wij zo mee kunnen genieten. Vanavond GDGS weer terug mooi!
Jullie nog een goede dag in een lawaaierig hotel.
Liefs ons

Peter Bregman A long time ago

Ha Truus, wat een lieve reactie. We hebben toch maar een hotel bij het vliegveld geboekt voor de laatste nacht. We willen de vakantie prettig afsluiten. Liefs, en tot snel.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!