29 april

Door buurmanenbuurman go usa - A long time ago

Het is nu 2 mei en ik probeer al dagen om foto's op de blog te zetten maar of het nu komt door de wonderbaarlijke wifi verbinding die in de Amerikaanse hotels wordt aangeboden of de capaciteit van de Tioga blog of de capaciteit van mijn laptop, ik weet het niet. De fotos zijn rond de 4 Mb dus het zou moeten kunnen volgens de aanwijzing van Tioga. Maar het gaat niet,
beste lezer daarvoor mijn excuses.
Om toch nog iets van ons te laten horen ga ik, als de foto's uit map van de blogmap op zijn, verder met mijn verhaal zonder fotos.misschien lukt het later.

(ja, op 4 mei lukt het toch nog)

29 april.

We zijn in Carlsbad Caverns.
Deze morgen gaan we met de lift de grotten in. Gisteren begrepen we uit het verhaal in het infocentrum dat we 700 meter naar beneden zouden gaan, gelukkig is dat maar 700 feet buurman want als het instort scheelt het toch een heel eind.

Geweldig die grote ruimte waar je doorheen loopt, stalagmieten maar natuurlijk ook stalagtieten, grote delen van het plafond zijn ingestort en daardoor is een hele grote 'Big Room"ontstaan. Afmetingen daarvan zijn, 1200 meter lang, 191 meter breed en 78 meter hoog. Het zijn gewoon vergezichten daar beneden.

Als we weer boven zijn spoeden we ons naar Roswell, deze plaats staat erom bekend dat er een UFO is neergestort. heel geheimzinnig allemaal. in het plaatselijke museum zijn ze er nog niet uit, was het nou wel een UFO of was het een mislukt project van de Amerikaanse luchtmach die in de buurt een basis had. De vliegtuigen met de eerste kernwapens hebben hier hun trainingen gedaan en zijn hiervandaan naar Japan gevlogen om de eerste kernwapens in te zetten. Het leger houdt alle gegevens van het incident achter. Dus speculaties alom.

We zien in de omgeving allerlei Aliens staan.

Buurman, zie je nu wel in die tijd hadden ze ook al de buurmannen go usa !

Ja,ja, maar bedoel je nu in 't verleden of in de toekomst buurman.
Of van alle tijden.

Afijn, er is een hele industrie op gang gekomen, er wordt goed aan het fenomeen verdiend. En....Who knows...#|/.{(*^|}]...
Wij vinden het leuk.

Onze reis die dag verloopt spoedig, af en toe stoppen we even 

en tegen de avond bereiken we Albuquerque, waar we in een voorstad, Moriarty een kamer vinden.

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Infodag 15 oktober: Special Guests uit Utah en extra presentaties
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!