De reis naar San Francisco

Door Elly&Jeroen - 29-08-2016 05:38

Dinsdag 23 augustus 2016

Het begon met inchecken. Thuis in Lelystad konden we al via de British Airways app inchecken, maar dat lukte dus niet! De eerste stress diende zich al aan. Bellen met de helpdesk leverde niets op. Eenmaal op Schiphol aangekomen zijn we meteen naar de British Airways check-in balie gegaan, en deze dame had in no-time onze boarding passes geprint. Joepie! 🙂
Terug in het Sheraton hotel wachtte ons een wel heel bijzondere verrassing. Opeens stond de room-service voor de deur met een dienblad met een bloemetje, een fles witte wijn in een koeler en een doosje bonbons. We waren helemaal overdonderd! Het bleek een cadeautje zijn van Saskia en Denise, de dames van de receptie, ze vonden ons heel aardig ... Dit stond op het kaartje: "We hopen dat jullie heel erg gaan genieten van jullie 'once in a lifetime' trip! Hier alvast een lekker wijntje om in de vakantiestemming te komen". 
Nou, we hebben er ontzettend van genoten!!

 

 

Woensdag 24 augustus 2016

De volgende dag rustig opgestaan en richting de vertrekhal gelopen. Tassen gedropt en vervolgens naar de security en de douane (we maakten gebruik van een speciale service zodat Elly geen uren in de rij hoefde te staan, pijnlijk....). In Heathrow overgestapt op een heel groot vliegtuig. Wat duurde die vlucht lang, lekker eten onderweg maar je zit wel behoorlijk krap! Uiteindelijk waren we rond 19:30 in het hotel.

Reacties

Karin Haar 29-08-2016 08:55 {{button-42333}}

Een goed begin van jullie droomreis, zo lijkt het. Ben benieuwd naar het vervolg. Wat goed dat jullie van die extra service gebruik konden maken bij de security, van mijn moeder hoor ik ook altijd dat je voor de douane naar de V.S. echt eindeloos moet wachten.
Veel plezier verder!!
Groet,
Karin

Corrie en AAA 29-08-2016 18:21 {{button-42337}}

Wat ben ik blij met eindelijk een goed berichtje. (Ik denk dat ik nu wel weet hoe jullie berichten te lezen.) Ik zal verder geen commentaar meer geven. Gaan jullie maar lekker genieten van jullie vakantie en denk maar niet te veel aan 'thuis'.

Marieke 29-08-2016 21:12 {{button-42340}}

Ha Elly en Jeroen,
Op wat incheck-perikelen na klinkt dit alvast als een goed begin. Heerlijk je droomreis beginnen met wijn en chocola :-D.
Ik ga er vanuit dat jullie inmiddels het nodige van San Francisco hebben gezien en ben heel benieuwd naar jullie verdere avonturen!
Woensdag ga ik een bezoekje brengen aan jullie huis en eens kijken welke planten er vertroeteld moeten worden :-)

Veel groeten van Marieke
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan