Dag 18 Black Canyon of the Gunnison

Door Conny en Matty - 27-06-16 05:33

Vanmorgen hebben we ons eerste Amerikaans ontbijtje gehad. We hebben pancakes met bosbessen op. De pancakes waren erg lekker maar om elke dag dit te eten gaat onze voorkeur niet naar uit.

We hadden vandaag een ritje van rond de 200 km voor de boeg. Alle dagen dat we gereden hebben zijn we meerdere keren gewaarschuwd voor overstekende herten/andere dieren en vandaag nog niet. We waren de stad nog niet uit en Matty moest flink op de rem omdat er net voor onze auto een hert overstak. Dat was wel even schrikken.

We zijn eerst naar onze KOA camping gereden waar we deze nacht zouden verblijven. De KOA campings bevallen ons heel goed, erg netjes, mooie plaatsen en vanalles erbij.

Daarna zijn we naar de Black Canyon of the Gunnison gereden, dit is een van de langste, diepste en smalste kloven ter wereld. De 600 meter hoge, donkere wanden vangen weinig zondlicht, waardoor de kloof nog eens extra zwart lijkt. De kloof is in twee miljoen jaar tijd uitgesleten door de Gunnison-rivier. Wij hebben de South RIm Road route gereden. Langs deze weg liggen diverse uitkijkpunten die je met een kleine wandeling kunt bereiken. Het was weer heel indrukwekkend en haast niet op foto's vast te leggen wat je dan ziet.

Morgenvroeg gaan we op weg naar onze laatste camping vlakbij Denver, dat wordt dan koffers inpakken en opruimen want overmorgenvroeg moet de RV ingeleverd worden.

Reageren is uitgeschakeld voor deze weblog.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie