Dag 2: Calgary - Banff ( Hit the road Jack! )

Door T&E - A long time ago

Vannacht hadden we nog een klein beetje last van een jetlag want om drie uur waren we klaar wakker en hadden we ook honger. Niet gek want in Nederland is het dan 11:00 uur. 

Om negen uur zijn we een tentje gaan zoeken waar we lekker konden ontbijten en dat is goed gelukt. Een stevig ontbijt met toast, fruit en eieren. 

Na het uitchecken hebben we nog een stukje door Calgary gelopen, maar heel veel hebben we niet kunnen zien van deze grote stad. Onze eerste indruk is veel hoogbouw, verschillende culturen samengevoegd en niet heel erg bruisend. 

Om 12 uur zijn we met de taxi naar Canadream gegaan en konden we pas om 16:00 uur vertrekken door alle formaliteiten, de uitleg en het gereed maken van de camper. Hou er dus rekening mee als je een camper ophaalt dat je een halve dag kwijt bent. 

Voordat we naar onze campground in Banff gingen zijn we naar de Wallmart gegaan en hebben we de camper voor de komende dagen vol gegooid. Om 20:00 uur zijn we aangekomen op onze eerste campground in Banff Tunnel Mountain 1. Foto's volgen later. 

Onze Canadese buren hadden al een heerlijk vuurtje branden waarbij wij werden uitgenodigd om de avond gezellig met hun door te brengen onder het genot van een biertje! Erg gastvrij en hele avontuurlijke mensen. Een mooie afsluiter van de eerste dag van onze roadtrip.

See ya,

T&E 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Gerard A long time ago

Gaat vooralsnog goed. Rijd het nog lekker met de camper ?
Of is het wennen om er mee te rijden ?
Proost en slaap lekker.
Groetjes gerard en marga

Vicencia A long time ago

Klinkt heerlijk jongens! Enjoy the adventures 😘

Ellen A long time ago

Een mooi begin van jullie avontuur! :)

Melanie A long time ago

Super leuk om jullie zo te kunnen volgen.

Enjoy!! 😃
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!