Camper ophalen

Door Ingrid - 28-12-2016 14:15

Na een ontbijtje bij de Subway nog een laatste blokje om bij het hotel, tassen inpakken en een Uber taxi besteld, op naar de ophaallocatie van de camper. Wat een grote stad dat Miami en dan was dit alleen nog maar een stukje van South... een wirwar van wegen en straten. Ik voorspelde, naar later die middag bleek goed, dat we vast vaak verkeerd zouden rijden😕

De camper kregen we al gauw mee, maar dan de juiste route kiezen, in dat drukke verkeer en aan die wegenkaart van Florida hadden we in Miami niets, lang niet gedetailleerd genoeg. Maar goed, vandaag maar een korte afstand naar Fort Lauderdale, dat we goed hebben kunnen bekijken, dankzij een te late afslag... mooi strand, mooi centrum en allemaal kanalen, het heet dan ook niet voor niets het Venetië van Amerika! Na nog wat boodschappen te hebben ingeslagen arriveerden we bij schemer op de camping, morgen dan 'echt' op reis!

Vanmorgen ontbijt op het terrasje naast de camper onder de palmbomen... zat er een wasbeer in de boom! Later zagen we ook nog eekhoorns en heel veel kleine salamanders!

N

Reacties

Gerry 29-12-2016 18:46 {{button-43381}}

Jim beleve sa nog wat, oan't in folgjend verhaal.
Protte wille nog op jim reis
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan