St. Petersburg, Fort de Soto park

Door Ingrid - 05-01-2017 00:14

De laatste avond in Homosassa zijn we nog even uit eten geweest bij The Old Mill Tavern, wat een heerlijke ervaring: garnalen, zó lekker!!!

De volgende ochtend vanuit Homosassa de tolweg op voor een iets snellere route terug naar het zuiden. Zo kwamen we mooi vroeg op de middag op de plek van bestemming, een camping middenin een natuurpark dat gelegen is op 5 kleine eilandjes  (keys), het meest zuidelijke puntje van St. Petersburg, aan het begin van Tampa bay. De dag ervoor deze plek via internet gereserveerd, volgens een aardige vrouw op de vorige camping hadden we geluk, een plekje op deze camping moet zo'n 5 maanden vantevoren gereserveerd worden!

En het is inderdaad een bijzondere plek aan het water, we hebben zin in onze eerste duik in de Golf van Mexico, dus op naar het strand. Het water voelt eerst koud, maar al gauw is het heerlijk in de golven. Jammer genoeg is het ietsje 'foggy' dus we hebben geen helder zicht. Terug op de camping huren we een 'fire pit' zodat we 's avonds een vuurtje kunnen stoken bij de barbecue, het is genieten geblazen!

's Nachts regent het, maar gelukkig was het vanmorgen weer droog, we vertrekken naar Fort Myers. Na een duik in het zwembad en in de hottub zitten we nu lekker te borrelen!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan