08-09-2017 Yellowstone

Door Frits en Marijke Bergen - A couple of years ago

 

 

We zijn een tijdje uit de lucht geweest. Vandaar de vertraging. 

Het liep allemaal anders dan verwacht. De rit naar Yellowstone werd gemaakt en ik mocht voorin zitten. Je moet er iets voor over hebben. Toch ! Zat wel zo prettig. 

Het was weer ontzettend druk in het park. Bij Old Faithfull weer geen parkeerplek te vinden. Ook met de auto niet. Dus stonden we zoals 2 jaar geleden weer op dezelfde plek. ( Klamer weet welke plek ) Frits had ons al even afgezet hoefden we niet zo ver te lopen gelukkig. Daar aangekomen was het net allemaal voorbij. Moest je een uur wachten. Eerst Frits opgewacht en toch maar verder gereden. Nu naar de Prismatic Overlook. Ze zijn met z’n 3en naar boven gelopen en het was een heel mooi uitzicht. Mooie foto’s kunnen maken. 

We besloten om hierna toch naar het hotel te rijden. En wat bleek , ze zijn nog steeds met de weg daar bezig. 2 Jaar geleden ook.  Zaten nu alleen niet zoveel kuilen in. Bij het hotel aangekomen ging het met Frits ook niet goed. Details zullen we jullie besparen. Brian en Melissa besloten om naar een ander hotel te gaan i.v.m  infectiegevaar. Zij hebben nu een hotel in  Gardiner. Ong. 20 min van ons af. Ze zijn nu wel uit het park. We zullen zien wat morgen ons brengt. We gaan ervan uit dat de afloop van de vakantie beter is. 

 

08-09-2017

 

Vandaag ging het al iets beter met de patiënten. Brian en Melissa zouden om half 11 bij ons zijn, maar wij hadden al besloten om in de buurt van het huisje te blijven. We vinden het alleen wel jammer dat we de Uncle Tom Trail niet kunnen lopen. Misschien ooit nog eens. Wie weet. Wat de andere 2 hebben gedaan weten we dus niet. Zouden sowieso naar de waterval gaan wat ook zeker de moeite waard is. 

Wij zijn zelf nog naar de Mammoth Hotsprings gelopen is tenslotte naast de deur. Teruggelopen naar het huisje was er een Elk met water aan het spelen. Wat foto’s gemaakt. Straks naar het visitorcentre om nog wat te downloaden

Reacties

Klamer A couple of years ago

Het is daar nog niet veel veranderd daar gewoon erg druk

Yvonne A couple of years ago

Wat vervelend die buikgriep.
Mooie foto's. Geniet nog van de laatste dag daar. Xxx

Rob & Lies A couple of years ago

Het was ontzettend leuk om jullie reis op deze manier te volgen!
Jullie hebben echt een top vakantie, de foto's zijn schitterend!
Alvast een goeie terugreis toegewenst!

Groetjes & Liefs

Geesje A couple of years ago

Hoop dat jullie alle twee weer opgeknapt zijn. Het was fijn om via jullie verhalen en foto's da eij allen hebben kunnen mee genieten van jullie Amerika reis. Ik wens jullie alvast een fijne terugreis. 😘😘

Geesje A couple of years ago

Mijn schrijven is ook niet al te best 😂😂😂
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!