losangeles 12 september

Door Marcel en Saskia - 13-09-2017 00:31

Net aangekomen zometeen eens bij de walk of Fame kijken naar alle " sterren vd sterren". Campingeigenaar hield niet op met het vertellen over alle "famous people" die hij ontmoet heeft ( ons zeiden ze niets maar dat hebben we niet laten blijken)

in de avond

Net terug van walk of Fame, nou stelt niet zoveel voor en wat een drukte! Met een taxi terug, ruim een uur over gedaan.

tot morgen met onze avonturen in Universal Studio's. Wordt nog een heel gedoe om daar te komen gezien de ervaringen met de taxi vanavond, als je dacht dat Nederland last van files had...hier is het ėcht ongelofelijk! Lekker warm hier, nog ca. 25 graden om ca 21.00 uur . Camping helemaal verlicht, helemaal passend bij deze kitscherige gekke stad.

Reacties

Marion en Richard 13-09-2017 09:03 {{button-49141}}

Hier in NL is de eerste echte storm gearriveerd, dus blijf maar lekker nog een tijdje weg. We zijn straks erg benieuwd naar alle ervaringen!

Alex 13-09-2017 10:00 {{button-49145}}

Wat een reis verslag geweldig om te lezen, kreeg 4 berichten tegelijk binnen heel leuk om te lezen, de dingen die je daar mee maakt in een week daar doe je hier 10 jaar over, van het ene naar het andere uiterste , fantastisch . De foto's die je maakt geven al een aardige indruk hoe het daar is, wil ze straks graag allemaal zien met de bijbehorende verhalen .
Geniet verder en graag tot het volgend verslag.
Groetjes Ron en lex
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan