Op verkenning in Miami

Door Jolanda1966 - 08-11-2017 01:49

Vanmorgen hebben we tickets voor de hop on hop off bus gekocht. We vertrokken al vroeg. We zijn langs vele mooie plekken gereden. Er zijn meerdere routes dus veel kunnen zien. Toen we langs Wynwoods op kwamen bleken onze oortjes waarmee we info kregen het niet te doen. Ze parkeerden de bus netjes en lieten een monteur langs komen om er naar te kijken. Even oponthoud maar heeeeel toevallig stonden we voor een prachtig autobedrijf die aanbood ons toeristen een kijkje te laten nemen in zijn bijzondere garage. Nou ja garage.....het was een openluchtshow van hele mooie autos.  Allen autos úít de films zoals uit een Bondfilm, Mad Max, Back to the future, the Fast en Furious en I robot. Dit zijn autos ǵéḱóćht door prive personen die daar gestald zijn. 

Daarna hebben we een stop gemaakt in het Cubaanse gedeelte van Miami, little Havana. Wat een heerlijke gezelligheid. Overal eten en live muziek. Cubaanse sigaren en meer. We hebben even heerlijk gegeten in een van die restaurantjes. Wat een feestje kunnen die Cubanen maken.

In de avond nog even langs het water gewandeld, want tja daar lag het jacht van Usher voor zijn eigen deur. Zijn jachtmaatjes waren er ook. Tenminste sommigen...er lagen naast die van hem nog een aantal jachten. Maar de grootste joekel was van hem. Des te meer jachten des te groter het feestje.

Aangezien het eigenlijk winter is hier...............28 graden duhhhh is het savonds vroeg donker. Das wel jammer. Maar goed daarom beginnen we hier smorgens meteen vroeg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Tim en Carolien 08-11-2017 19:34 {{button-50240}}

Hallo allebei!
Geen last van een jetlag zo te zien!
Ik zal wel iets gemist hebben maar .... wie is "Usher"....?
Is de eerste foto het hotel waar jullie verblijven? Mooi hoor!
Geniet maar lekker van je "winterse" 28 graden.... hier heeft het een paar nachten gevroren.... Kan ook best gezellig zijn hoor!
Tot gauw. Groetjes van Tim en Carolien.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan