West Palm Beach

Door Jolanda1966 - 10-11-2017 01:40

Vanmorgen vroeg vertrokken naar West Palm Beach. Het hotel hadden we zo gevonden. Een mooi hotel iets afgelegen van het centrum. We hebben ons even ingecheckt en vertrokken toen met snorkel en al naar het strand. Tenslotte gaan we volgende week zwemmen op de keys dus moet ik......die nooit snorkelt.........het gaan leren. We hebben bij Decatlon een snorkel masker gekocht voor mij. Ik met mijn neusspray historie moet normaal kunnen ademen onder water ....door neus en door mond. Toen we op het strand aankwamen zag ik al dat de golven pittig waren. Maar goed......met deze temperatuur is het geen straf het water in te plonsen. Nou ik heb het weer een geweten. De golven zagen me wel zitten. Trots als een pauw liep ik erin om me vervolgens als een vis op land te laten gooien. Ik was er meteen door met haar en al. Je kunt wel raden waar al het zand zat. Hans ging even mijn masker ophalen om te oefenen. Dat ding zag ik na 1x al niet meer zitten. Kreeg het er spaans benauwd van, maaaaaar ik moest doorzetten van Hans en jahoor............na iets van 10x had ik hem door en ging ik als een vis door de golven. Niet te lang hoor, want ook op deze manier werd ik zeeziek. Gelukkig is het water op de keys rustig................denk ik..............hoop ik................bid ik...............haha.

Verder hebben we Palm Beach wat doorgereden, maar we moeten eerlijk zijn. Deze plaats is het niet voor ons, maaaaaaaar we hebben wel lekker gegeten. Das ook belangrijk. Nu uitrusten en morgen dan de mooie sanibel islands.

Reacties

Mallory 10-11-2017 06:58 {{button-50242}}

Ziet er weer mooi uit allemaal. En ja je moet wel leren snorkelen anders zie je niks he onder water wat denk ik heel mooi is aangezien het water zo helder is...
Hele dikke kus van ons allemaal en een dikke lebber van je kleinkindhond faiza kan niet wachten tot de 18 dat ze het in het echt kan doen.

Tim en Carolien 10-11-2017 18:42 {{button-50243}}

Dat had ik wel eens willen zien! Nu snap je ook waarom wij geen strand (en zand) mensen zijn... Het zit altijd waar je het niet hebben wil! Heb je het nu goed onder de knie... (of onder de neus? ) De generale repetitie heb je nu dus gehad. Volgende week komt het echte werk... maar ik weet zeker dat de dolfijnen je genoeg afleiding zullen geven om de zeeziekte te vergeten! Ook daar zou ik graag bij willen zijn! Als je de mogelijkheid hebt maak maar een hoop foto's van die dag. Ben reuse benieuwd!

Hetty 11-11-2017 08:49 {{button-50244}}

Hallo dat was echt niets voor mij geweest.
Maar knap van jou dat je dat gedaan hebt.
Toch al met al een geslaagdedag,petje af voor jullie allebei.
Nee al met al laat mij maar op het vaste land.En er zullen nog wel meer van die momenten.
Jullie hebben nu ervaring dus!!! En geniet samen we horen elkaar weer.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan