Key West

Door Jolanda1966 - 14-11-2017 05:01

Vanmorgen zijn we weer rustig aan opgestaan en vertrokken richting Key West. Onderweg kom je dan van allerlei Keys tegen. De Keys bestaan uit vele eilandjes, de een nog toeristischer dan de andere. Verbonden met bruggen over wateren, prachtige blauwe wateren. Eenmaal aan het rijden kwamen we als eerste door Key Islamorada.............zo goed als vernield door Irma. Ik heb fotos gemaakt en daardoor voelde ik me eigenlijk best wel een ramptoerist, maar zoals ik al eerder zei, wil ik dit in mijn fotoboek verwerken....dus toch wat geschoten. We hebben trieste beelden gezien, van de ene Key naar de andere Key zaen we hele wijken die aan de grond lagen. Bomen met zijn twintigen tegelijk uit de grond gerukt, caravans....huizen...inboedels....boten en zo veel meer lagen er langs de kant van de grote weg. Eigenlijk reden we door 2 banen puin van eiland naar eiland. Zelfs de ooit zo mooie bruggen waar de Keys om bekend staan, zien eruit als oud en vies. We kwamen langs de afslag Bahia Honda, ooit het mooiste strand van de Keys.........We zagen het te laat dus zeiden we die doen we morgen aan. Nou vanmiddag hoorden we dat de kans erg groot is dat het dicht zit. Het hele strand was weggeslagen..........dus morgen even checken. De puinhoop hield pas op in Key West, die bleek er redelijk vanaf te zijn gekomen.

Eenmaal in Key West zagen we de gezelligheid rondom. We waren snel bij het Hilton dus fff inchecken en hop hop naar Mallory Square, de toeristische attractie van Key West. Wat was het daar gezellig. Er lagen aan wal meerdere cruiseschepen en dan gaf een mooi gezicht. We zijn naar het Harry Trumann huis wezen kijken, gewandeld door de wijk en weer terug naar Mallory Square op zoek naar kadootjes. Gos gos bijna allemaal gelukt......bijna.

Savonds zijn we terug gegaan en hebben we van het uitgaansleven genoten op Mallory Square en Duvalstreet. Overal livebands en eettentjes en winkeltjes. Tegen 10 uur was het genoeg voor ons en zijn we naar het hotel vertrokken. Beentjes wer hoog, we zijn tenslotte geen 20 meer,

Reacties

Henk &Hetty 14-11-2017 20:51 {{button-50249}}

Ha daar ben ik weer,zo maar heel erg wat zo'n orkaan kan aanrichten.
Daar moeten we dan ook niet te lang bij stilstaan,maar ik snap wel dat je foto's hebt.
Gelukkig is er in Melory Square heel veel te zien en te beleven.
Ik hoor het wel weer lekker geschop leuk.
Maar nog veel plezer samen en tot morgen
Doei doei.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan