Laatste dag Miami

Door Jolanda1966 - 09-11-2017 02:14

Dit was onze laatste dag Miami. Morgen vertrekken we richting West Palm Beach. We hebben hetgeen gezien van Miami wat we graag wilden zien.We hebben onze Cadilac gepakt en zijn richting South Point Park. Daar hebben we genoten van de rust en van het prachtige uitzicht. Mooi langs de kust gelopen en gezeten. Een Starbucks gevonden en heerlijk wat gedronken. 

Van daar uit zijn we weer verder gereden en kwamen we prachtig gelegen en rusig gelegen strandjes tegen. Heel rustig zo heerlijk. We hebben onze zwemspullen aangedaan en zijn heerlijk gaan zwemmen. De visjes zwommen om ons heen. Het was alsof er een grasveld op de bodem lag. Dat was voor mij wel even wennen. Ben nooit zon held in de zee.

We spraken daar wat Nederlanders en zij gaven ons een tip. We misten namelijk een uitgaanscentrum, een boulevard en de gezelligheid van terrasjes en winkeltjes. We kregen de tip om naar 16th street te gaan en dat deden we vanavond. Wat een prachtige plek. We hebben er samen heerlijk gegeten in een grillrestaurant. Een echte aanrader.

We hebben nog wat genoten van de sfeer daar en toen toch maar weer op tijd naar het hotel. We waren weer gaar. En onze benen/voeten hadden niet veel zin meer. Maar dit was een heerlijke dag weer.

 

Reacties

Hetty 09-11-2017 09:33 {{button-50241}}

Wat fijn om te horen dat jullie zo genieten van alles.En het is overal anders waar jullie ook komen.
En wat leuk dat jullie die tip kregen van die Nederlanders zo zie je maar weer.
Een hele mooie dag vandaag nog in Miami.
Ik ben zeer benieuwd naar hoe julliedeze dag beleven.
Heel veel plezier samen .Groetjes aan Hans van Ons.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan