Eindelijk zon en lekker warm

Door Dien en Ruud - A couple of years ago

10 april,

Vanmorgen weer op tijd opgestaan; het was nog wel wat frisjes. Maar we konden wel water tappen op onze plek. Leuke camping in Springfield, Missouri met goede douches. Op een gegeven ogenblik zagen we een stel bij een campertje á la Tine en Jan (voor de insiders). Ze kookten buiten op de picnictafel en waren helemaal ingepakt met bivakmuts etc.. Ik ging een praatje maken en later kwamen ze een bakkie bij ons doen. Het waren Franse  Canadezen. Ze gingen twee maanden op pad en dit was de eerste week. Was erg gezellig.

Vanmorgen op tijd en route en voor het gemak de Interstate genomen, die plotseling tweemaal overging in een stuk tolweg. Route 66 lag op dit stuk te ver van de snelweg, waardoor we bijna drie langer onderweg zouden zijn.

Onderweg, zoals gebruikelijk voor de dorstige jongen getankt. Gisteren bij het tanken (niet lachen) de bocht net iets te krap genomen en het resultaat was een krasje en een beetje teer aan de onderkant. Bij dit tankstation gevraagd of ze wasbenzine hadden. Ik kreeg een flesje mee met een poetsdoek en de teer is verdwenen. Dat krasje moeten we maar voor lief nemen. Gelukkig zijn we verzekerd en we zien wel 😩😩

De omgeving is erg saai, maar de bomen beginnen te groenen. Het werd ook steeds warmer en nu om zes uur zitten we nog met deur en ramen open,

Komt er net een Nederlander, die van de receptie had gehoord, dat er nog meer Nederlanders zijn, langs om even te groeten. Hij was zanger uit Hoogeveen en schijnt vorig jaar 16weken op nr.1 hit te hebben gestaan. Morgen gaan we volgens plan naar Amarillo en staan dan op een plek bij een toeristen bureau, wat heel gebruikelijk is. We zien wel.

Nog geen interessante foto’s

Welterusen

Reacties

Cees A couple of years ago

Wereldreizigers, je kleinzoon zou zegggen zat dat krasje er al niet???😎...Hij heeft het dus van geen vreemde😖
Geniet er nog ff van en wij verheugen ons allen op de foto’s.
Gr en tot mails “de stensentjes”👍
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan