Bryce canyon in de sneeuw

Door Dien en Ruud - 21-04-2018 00:47

20 april.

Toen we wakker werden, zagen we dat het sneeuwde. Niet hard, maar toch een witte wereld. Rond het wegrijden stopte het met sneeuwen. We lieten ons deze kans niet voorbij gaan en we moesten toch langs de Bryce rijden, dus er maar weer ingereden en een aantal foto’s genomen op plekken, die we twee dagen daarvoor in de volle zon hadden geschoten. Terug naar de weg stonden zes Bambies langs de weg en Dien kon net een paar foto’s maken, voordat ze het bos inliepen. Verderop kwamen we langs Red Canyon, waar we twee keer eerder langs waren geweest in de pre-historie. Toen kon je zo naar de mooiste plek lopen en nu stond er een visitors centre. Alles nu wordt zo massaal, dat de meeste Amerikanen op de campings al zeggen, dat de grote parken beter vermeden kunnen worden. Ze geven de voorkeur aan kleinere State parken. Deze zijn nog niet overlopen.  Dat er veel wild in de omgeving leeft, zagen we onderweg; een groot dood hert langs de kant van de weg en ander doodgereden kleinere dieren.

Onderweg de eerste regen gehad, maar geen plensbui. Het zonnetje komt nu op de camping af en toe door. Nu een graadje of 8, maar morgen tikken we ook 23 graden aan. 

We zullen jullie vergasten op een aantal foto’s van de Bryce in de sneeuw.

Sorry, toch weer twee hetzelfde, maar ik weet niet hoe ik dat kan corrigeren, daar moet je digitaal voor geschoold zijn.

Tot morgen 

Reacties

Kit en Vincent 21-04-2018 09:25 {{button-50764}}

Nu hebben jullie qua weer alles wel gehad. Maar zo’n contrast als in de Bryce Canyon is niet denkbaar. Je moet de mazzel maar hebben.
Prachtige foto’s!!!

Monique 21-04-2018 10:46 {{button-50767}}

Dit is ook mooi om te zien! Prachtige foto’s wat zijn jullie aan het genieyen!
Nu toch langzaam richting Las Vegas?
Liefs,
Mo

Frederique 21-04-2018 11:06 {{button-50768}}

Wat ziet dat wr gaaf uit in de sneeuw!
Bijna naar las vegas😁😁
Have fun!
Xfre
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan