Bijna

Door Ed en Jolanda Bakker - 16-09-2018 13:48

Nog maar drie dagen werken en dan is het weer zover! Onze vakantie kan wat mij betreft beginnen. Wij zijn er zo goed als klaar voor! 

Vandaag de koffers uit de kast gehaald en al vast wat spullen verzameld. Ondanks wij al heel wat spullen in onze camper hebben verbaasd het mij steeds weer hoeveel wij weer meesjouwen. Weliswaar dit keer maar 1 koffer mee (voor 19 dagen), maar toch. We moeten rekening houden met warme maar ook met koude dagen dus toch nog wat extra kleding meenemen.

Wij hebben besloten wat dichter bij huis (Saskatoon) te blijven en deze vakantie alleen de Indian Summer te ervaren in de Rockies. De vooruitzichten zijn redelijk goed maar wel erg fris.  Voor de warmte moeten wij in Nederland blijven🤔, maar hier vinden wij niet veel wildlife naast de deur, behalve dan de brutale raven en eksters in de tuin! Mocht het weer in de Rockies toch nog veranderen dan kunnen wij altijd nog onze plannen omgooien. 

Ons reisschema zoals het er nu uitziet: Vanaf Saskatoon een paar dagen naar Edmonton, daarna een paar dagen Jasper, Lake Louise en Banff, Red Deer en dan weer terug naar Saskatoon.

Wat hopen wij te zien? Het kleuren van de herfst, wat wildlife en hopelijk horen wij ook de elks nog in hun bronstijd. Op naar donderdag.

Zie ook onze website voor meer tips en informatie

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan