Sneeuw?

Door Ed en Jolanda Bakker - 02-10-2018 06:29

01-10-2018

0c

Sneeuw? Waar???  Inderdaad er is wat sneeuw gevallen vannacht en het heeft de hele dag licht gesneeuwd maar 10 cm is er zeker niet gevallen. Als er 1 cm ligt dan is het veel. Met 0c blijft het hier niet liggen. Vandaag hebben wij niet veel gedaan. Even gezellig Banff in geweest en lekkere dikke kleding voor Ed gekocht. Een paar dagen geleden had hij het niet nodig, zei hij, whaha. Dus een lekkere dikke jas, een vest, een warme muts en handschoenen gekocht. Laat de sneeuw nu maar komen. Wij zijn er klaar voor.

Het ziet er nu wel heel gezellig uit hier. Je zou bijna denken dat de kerst al in aantocht is. Volgens het nieuws voorspellen ze vannacht hier 30cm!!! sneeuw. Misschien moeten ze ons morgen uitscheppen en kunnen wij een sneeuwballengevecht houden met de buren. Wij zitten er hier in elk geval lekker warm en gezellig bij! Het blijft ons overigens verbazen hoe vol de camping nog is. Het gedeelte van de campground, wat het hele jaar open blijft, is gewoon vol en in het dorp is het gezellig druk. Het maakt gewoon niet uit wat voor weer het is.

Reacties

Ik ben toch wel blij dat ik in het voorjaar ben geweest, ik heb tenminste BEREN gezien. Knuffels 02-10-2018 11:39 {{button-55890}}

Ria

Els 02-10-2018 13:46 {{button-55893}}

Ik zou maar vast een paar ski’s inslaan!⛷🎿🛷🥌 of zo’n band om van de berg af te glijden! Ed voorop🤪
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan