Woensdag 17 juli – Goblin Valley State Park

Door Christel Nieuwenstein - 20-07-2019 06:50

Woensdag 17 juli – Goblin Valley State Park

Rond 9.30 reden we op weg naar Capitol Reef. Onderweg moesten we nog een overnachting zien te regelen. We zaten te twijfelen over Green River, met groene bomen en riviertje of Goblin Valley State Park, rotsen die lijken op goblins (kabouters). Onze buurman in Vernal gaf aan dat Goblin toch echt wel wat bijzonders is, dus besloten we naar dat park te gaan. We hadden niet gereserveerd en durfden daarom niet te laat aan te komen. Dat waren we dan ook niet. Rond 13.00 uur stonden we voor de poort. Er was nog een plaatsje vrij. 30 dollar, inclusief 15 dollar entree voor het park.

Het was er echter bloedheet. Geen bomen, alleen wat schaduw bij de picknicktafel door de overkapping die er overheen geplaatst was. Dus relaxen, lezen tot ca. 16.00 uur. Hans en ik besloten toen een korte wandeling te maken naar de goblins. De zool van Hans bergschoen was eraf. In Yellowstone had hij lijm gekocht en deze geplakt. De lijm was helaas waardeloos. De zool liet om de haverklap weer los. 3x scheepsrecht. Helaas ook nu liet de zool weer los, met wat kunst en vliegwerk heeft hij de route uitgelopen. Om ca. 18.00 kwam er schaduw door de rotsen en werd het aangenamer. Het plekje kreeg ineens een heel ander gevoel. Heerlijk kamperen in de natuur.

Er was ook een goede barbecue beschikbaar. Daar maakten we dus dankbaar gebruik van.

’s Avonds werd er een vuurtje gemaakt. Door de wind, waardoor er geen muggen waren en de aangename temperatuur, bleven we alle drie heel lang buiten genieten.

Het was een warme nacht, maar toch hebben we allemaal lekker geslapen.

Reacties

Dini Heutink 29-07-2019 15:50 {{button-59000}}

Opa Karel heeft prima lijm. Gekocht op de zomermarkt in Vledder.

Maar... je moet dan wel een paar uur wachten. Zijn zool zit nog vast hahaha zonder
( dikke spieker )
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan